Haberler

Psikolojik Sorunu Olan Eski Asker "Allah Allah" diyerek İmama Ve Cemaate Saldırdı

Güncelleme:

Samsun'da psikolojik sorunları olan ve ilaçlarını almayan eski asker, "Allah Allah" diyerek ilk önce imama, ardından cemaate saldırdı. Camide terör estiren saldırgan zor sakinleştirildi.

Samsun'da Mevlana Mahallesi Esentepe Camii'nde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olan Turan K., öğle namazında Esentepe Camii içerisine girerek "Allah Allah" diye bağırıp namaz kıldıran imama saldırarak yere düşürdü. Ardından namaz kılan vatandaşları iterek yere yıkan Turan K., gelen polisler tarafından güçlükle yatıştırıldı. Eski asker olan Turan K., psikolojik sebeplerden dolayı askerlikten uzaklaştırıldığı belirlendi.

"O ADAMI ÖLDÜRECEĞİM, SİLAHLA BEYNİNDEN VURACAĞIM"

Olay yerine gelen sivil ekipler şahsı camiden çıkartmak için büyük çaba harcadı. "Ben namaz kıldırmaya geldim. Öleceğim Allah'ım, öldüm ben, Allah Allah" diye bağırmaya başlayan şahıs, üzerinden çıkarttığı tişörtünü giydirmeye çalışan ve ikna etmek için büyük çaba harcayan polislere "O adamı öldüreceğim. Silahla beyninden vuracağım" dedi.

İMAM ŞİKAYETÇİ OLMADI

Polislerin çalışmaları sonucu camiden çıkartılan Turan K. polislerin kolunda cami bahçesinden çıkarken çıkıştaki demir kapıya atlayarak vurması sonucu yere düştü. Şahsı yerden kaldıran polisler, polis otosuna alarak acil servis ekiplerinden yardım istedi. Polisler, cami imamına "Uzman çavuş olarak doğuda görev yaptı. Biraz rahatsızlığı var. Şikayetiniz var mı?" diye sordu. İmam ise şikayetinin olmadığı, Turan K.'yı ilk defa gördüklerini söyledi.

İLAÇLARINI İÇMEDİĞİ İÇİN KONTROLDEN ÇIKMIŞ

Saldırganı tanıyan bir arkadaşı ise Turan K.'nın ilaçlarını içmediği için böyle davrandığını söyledi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI YÜZÜNDEN ASKERDEN UZAKLAŞTIRILDI

Turan K. polis nezaretinde ambulansa bindirilerek Bafra Devlet Hastanesine götürüldü. Turan K.'nin uzman çavuş olarak görev yaparken psikolojik sorunlar yaşaması sonucu askeriyeden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Bafra 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title