Haberler

Karısını Öldüren Zanlı, Cezaevine "Hadi Kurban Başın Dik Git" Sözleriyle Uğurlandı

Güncelleme:

Gaziantep'te tartıştığı karısını öldüren zanlı, adliye önünde bekleyen yakınları tarafından "Hadi kurban güle güle, başın dik git" sözleri ile cezaevine uğurlandı.

Gaziantep'te tartıştığı karısını öldüren şahıs tutuklandı. Yakınları, şahsı "Hadi kurban güle güle, başın dik git" sözleri ile cezaevine uğurladı.

Gaziantep'in Nizip ilçesi Kızılcakent Mahallesi'nde tartıştığı karısı Özlem U.'yu (28) tüfekle ateş ederek öldüren H.U, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 10 yıldır evli olduğu karısının beşik kertmesi olduğunu ve çok sevdiğini söyleyen H.U'nun, "Karımı çok seviyorum. Ama zaman zaman ailevi meselelerden tartışıyorduk. O gecede süren tartışmada bana ağır, tahrik eden laflar söyledi. Kendimi kaybettim, sinirlendim" dediği öğrenildi. Olaydan sonra kardeşini ve jandarmayı aradığını belirten H.U.'nun olayda kullandığı tüfeği de jandarmaya teslim ettiği öğrenildi.

"HADİ KURBAN GÜLE GÜLE, BAŞIN DİK GİT"

Tutuklanan H.U, mahkemenin ardından cezaevi aracıyla Gaziantep Cezaevine sevk edildi. Adliye önünde bekleyen çok sayıda yakını H.U'ya, "Gözün arkada kalmasın. Bu kadar insan senin için burada. Hadi kurban güle güle, başın dik git" dedi.

"OLAY KADIN CİNAYETİ DEĞİL"

Katil zanlısı H.U.'nun kardeşi N.S.U., olayın yansıdığı gibi bir kadın cinayeti olmadığını savunarak, ağabeyi H.U'nun bir kuşu bile incitemeyecek yapıda bir insan olduğunu söyledi. N.S.U, "Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Tartışmışlar, bazı aile problemleri varmış. Tahrik varmış. Birçok gelişen olaylar var, ailevi meseleler var. Bu nedenle bir şey söylemek istemiyorum. Maktul benim amcamın kızı. Allah rahmet eylesin, ona da acıyorum. İnsanlar kadın cinayeti diye düşünüyor. Kadınlarımıza, annelerimize saygımız var. Bizim için baştacıdır. Ağabeyim de bir kuşu bile incitmeyecek bir insan. Burada ne söylesem, kardeşi olduğum için hiçbir sözümün önemi olmayacak. Ben sadece insanların yanlış tanımasını istemiyorum. Ağabeyimin yaptığı kötü bir şey. Onun için de çok zor bir şey. Ama ağabeyimi insanların yanlış tanımasını istemem. Tabii benim söyleyeceklerime kimse inanmaz ama ağabeyimi köylüye, uzaktan, yakından arkadaşlarına, esnaflara, çalıştığı arkadaşlarına, iş yaptığı kişilere sorun" şeklinde konuştu.

"ÇOCUKLARIN OLAYDAN HABERİ YOK"

N.S.U, ortada kalan 3 yeğeninin annelerinin öldüğünden, babalarının ise cezaevine girdiğinden haberi olmadığını ifade etti. En büyük korkusunun çocukların anne ve babasını sorması olduğunu anlatan N.S.U, "En iyi şekilde yeğenlerimi büyüteceğim. Bu 3 yeğen, ağabeyimin, yengemin çocuğu olması fark etmez. Onlar artık benim de çocuklarım. Zaten çocuklardan birine ağabeyim benim adımı vermişti. Bu vakitten sonra bir olup en iyi şekilde yeğenlerimizi büyüteceğiz. O acıyı henüz duyurmadık onlara. Yarın bir gün annemiz, babamız nerede diye sorarsalar biz sadece o cevabı düşünüyoruz. Onun dışında yeğenlerimizi en güzel şekilde yetiştiririz, kimseye muhtaç etmeyiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Nizip 3.Sayfa Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Bakmadan Geçme

Galatasaray Süper Kupa'yı kaldırdı mı? GS Süper Kupa'yı aldı mı, ne zaman kaldırdı? Benzema Fenerbahçe'ye mi geliyor? Ali Koç'tan sürpriz transfer hamlesi Sinan Oğan 2028'de aday mı? Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan tekrar aday olacak mı? Galatasaray neden 2 kupa aldı, neden çift kupa verildi? #127942 #127942 Kılıçdaroğlu nerede konuşuyor? Kemal Kılıçdaroğlu nerede canlı yayında, ne söyledi? İsrail Mısır savaş mı çıktı? İsrail Mısır son durum ne? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off muhtemel rakipleri! Galatasaray play-off'ta seri başı mı? Kerem Demirbay şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Kerem Demirbay podyum müziği ne? #127942 #127926 Nelsson şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Nelsson podyum müziği ne? #127942 #127926 Tete şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Tete podyum müziği ne? #127926 #127942 Ndombele şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Ndombele podyum müziği ne? #127942 #127926 Davinson Sanchez şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Davinson Sanchez podyum müziği ne? #127942 #127926 Abdülkerim Bardakcı şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Abdülkerim Bardakcı podyum müziği ne? #127942 #127926 Köhn şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Köhn podyum müziği ne? #127942 #127926 Muslera şampiyonluk kutlamasında hangi şarkı çalıyor, 2024 Şampiyonluk Muslera podyum müziği ne? #127942 #127926
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

500

Yorumlar (92)

LAZ:

Kadın dırdırından bıkmış. Çemkiren kadınlar medyada da moda vir vir vir. Akıllı olsun kadın milleti. Virlemesin. .

32
86
yanıtYanıtla
Doğan:

Aptal

yanıt0
yanıt0
Doğan:

Aptal

yanıt0
yanıt0
Doğan:

Aptal

yanıt0
yanıt0
ada ne gerek:

çüşşşşş. . . beri gel. . . terbiyesiz. . . önce insan ol sen

yanıt3
yanıt1
12''den sonra basmii sizin kafa:

yanındamıydın kaz.

yanıt0
yanıt0
sedat:

psikopatlığı aileden geliyormuş birini öldürmüş ALLAH katında hesap veremeyecek ailede onun kadar suçlu bir cani yetiştirmişler yetmemiş yaptığını onaylıyorlar

69
8
yanıtYanıtla
Zemahşer:

Evli olmayan hele huysuz bir kadınla evli olmayan hiç bilmez ; bazen öyle laflar ediyorki kadınlar kocasına özellikle bu huysuz kadınlar orda ya kendini öldürecen ya onu Allah bu kardeşimizinde yardımcısı olsun kadının dırdırı yüzünden hem katil oldu hem çoluk çocuk ortada kaldı hem hapse girdi ne diyelim Allah affetsin ..

18
21
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

KARDEŞİM SENİ SİLAH ZORUYLA MI HUYSUZ DURDUR YAPAN BİR KADINLA EVLİ TUTUYORLAR HERSEYİN BBİR YOLU YORDAMI VARDIR MUTLAKA YETERKİ SEN AKLI BAŞINDA MANTIKLI HAREKET EDEBİLEN BİR İNSAN OL .

yanıt14
yanıt2
aliosman1903:

aynen kardeşim sana katılıyorumm kimse kimseyi durduk yere öldürmez zaten o noktaya getirecek bir olay yaşanmıştır muhakkak

yanıt3
yanıt10
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title