Haberler

Hastanede Yükselen Dumanlar Korkuttu... 26 Hasta Poliklinik Binasına Nakledildi

Hastanede yükselen dumanlar korkuttu.

Hastanede yükselen dumanlar korkuttu... 26 hasta poliklinik binasına nakledildi

İZMİR - İzmir'in Konak ilçesinde, bir hastanede ilk belirlemelere göre klima arızanlamasından dolayı yangın çıktı. Acil servisin bulunduğu binada çıkan yangın nedeniyle, 26 hasta, poliklinik binasına nakledildi.

Yangın, bugün saat 21.30 sıralarında İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nin Acil servis binasında çıktı. İlk belirlemelere göre, yangının Acil servisin altında bulunan UPS odasını soğutan klimanın arızalanmasından dolayı meydana geldiği öğrenildi. Hastane görevlileri durumu 110 İtfaiye ekipleri ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye 2 adet itfaiye aracı sevk edildi. Hastaneye intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahelede bulunarak sıçramasını önledi. Meydana gelen olay sonrası hastanenin Başhekim Vekili Ali Serdar Pedükcoşkun açıklamada bulundu. Başhekim Vekili Pedükcoşkun, yangın nedeniyle duman çıktığını ve bir yere sıçramadığını belirterek, "Yangın diyemeyiz, bir duman, UPS odasındaki klimadan çıktığı öngörülüyor. Ne çalışan ne de hastalar yönünden sağlık açısından en ufacık risk yok. Hepsi şu anda bahçede. Poliklinik binamız hem dumandan hem de kokudan tamamen izole olduğu için, hastalarımızı oraya transfer ediyoruz. 26 hastamız vardı. Hepimize geçmiş olsun." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title