Haberler

Deniz Bisikleti ile Açıldılar, Geriye Dönemediler

Deniz bisikleti ile açıldılar, geriye dönemediler Burhaniye'de deniz bisikleti ile açılan 4 kişilik aile şiddetli poyraz nedeniyle, açıklarda ölümle burun buruna geldiBALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde denizi bisikleti ile açıla aile denizde poyraz çıkınca ölümle burun buruna...

Deniz bisikleti ile açıldılar, geriye dönemediler

Burhaniye'de deniz bisikleti ile açılan 4 kişilik aile şiddetli poyraz nedeniyle, açıklarda ölümle burun buruna geldi

BALIKESİR - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde denizi bisikleti ile açıla aile denizde poyraz çıkınca ölümle burun buruna gelince, cankurtaran itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Öğretmenler Mahallesi'nde öğleyin 11: 00 sıralarında Murat Yalçınkaya ile ailesinden 3 kişi ile deniz bisikleti ile açıldılar. Devriye gezen cankurtaran ekipleri, ailenin yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordu. Aile önce yardım istemedi. Ardından ise şiddeti poyraz çıkınca deniz bisikleti denizde savrulmaya başladı. Aile denizde büyük panik yaşarken cankurtaran ekiplerinden bu kez yardım istedi. Ekipler, hemen müdahale ederek aileyi kıyıya çıkarttı. Aile yakınları, denizde poyraz çıkınca korktuklarını belirterek ekiplere teşekkür ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Burhaniye İtfaiye 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title