Haberler

Bodrum'da tehlikeli motosiklet sürüşü

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde motosikletin önünü kaldırarak seyreden gençlerin canlarını tehlikeye attığı anlar, saniye saniye görüntülendi. Bodrum'da meydana gelen çok sayıda motosiklet kazasından ders almayan gençler, trafikte hem kendilerinin hem de başkalarının can güvenliğini tehlikeye sokmaya devam ediyor.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde motosikletin önünü kaldırarak seyreden gençlerin canlarını tehlikeye attığı anlar, saniye saniye görüntülendi.

Bodrum'da meydana gelen çok sayıda motosiklet kazasından ders almayan gençler, trafikte hem kendilerinin hem de başkalarının can güvenliğini tehlikeye sokmaya devam ediyor. İlçeye bağlı Ortakent Mahallesi'nde bir aracın içerisinden kaydedilen görüntüde, motosikletli iki gencin metrelerce tek teker seyrettiği görüldü. Görüntüde iki gencin başında kask olmadığı ve motosiklette plakanın da bulunmadığı gözlendi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Bodrum Muğla Motosiklet Güvenlik Trafik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title