Haberler

Beylikdüzü E-5 Karayolunda Silahlı Saldırı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Beylikdüzü E-5 karayolunda aracına silahlı saldırıya uğrayan Emre Bilaloğlu hayatını kaybetti. Polis, şüpheli ya da şüphelileri arıyor.

Beylikdüzü E-5 karayolunda dün akşam saatlerinde aracında silahlı saldırıya uğrayan 33 yaşındaki Emre Bilaloğlu hayatını kaybetti. Bilaloğlu'nun araç alım satımı ile uğraştığı öğrenilirken polis şüpheli ya da şüphelileri arıyor.

Olay, dün akşam saatlerinde E-5 Beylikdüzü Avcılar istikametinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, araç alım satımı ile uğraşan Emre Bilaloğlu (33) aracına yanaşan bir başka araçtan toplam 11 el ateş edilmesi sonucu ağır yaralandı. Vücuduna 6 kurşun isabet ettiği söylenen Bilaloğlu ağır yaralı olarak ambulans ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri görgü tanıklarından da ifade alarak konuyu gerçekleştirdiği söylenen aracı ve şahısları yakalamaya çalışmalarına başladı. Bilaloğlu'nun cenazesi ise hastaneye kaldırıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü Suç Polis 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title