Haberler

Ankara'da Borç Tartışması Kanlı Bitti

Güncelleme:

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kişi, borç meselesi yüzünden tartıştığı dayısını tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından şüpheli yakalandı.

Ankara'da bir kişi, borç meselesi yüzünden tartıştığı dayısını tüfekle vurarak öldürdü.

Çankaya ilçesi Yakupabdal Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Erol Arı ile borçlu olduğu yeğeni Celal G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Celal G., yanındaki tüfekle dayısı Erol Arı'ya ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince öldüğü belirlenen Arı'nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Buradaki işlemlerden sonrası cenazesi yakınları tarafından teslim alınan Arı, Mamak'taki Ortaköy Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Arı'nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanan Celal G. ise adliyeye sevk edildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çankaya Ankara 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title