Haberler

Adana'da Elektrikli Bisikletli Gençler Cep Telefonu Kapkaçı Yaptı

Güncelleme:

Adana'da elektrikli bisikletli iki genç, sokakta yürüyen bir kişinin cep telefonunu çalarak kaçtı. Yakalanan şüpheli, doğum günü pastası almak için çaldıklarını söyledi.

ADANA'da elektrikli bisikletli Ö.Ü. (16) ile arkadaşı Abdülkadir Y. (18), sokakta yürüyen Özcan A.'nın (22) elindeki cep telefonunu çalıp, kaçtı. Polis tarafından güvenlik kamerasın görüntülerinden tespit edilip yakalanan Abdülkadir Y., ifadesinde, Doğum günümdü, pasta almak için cep telefonunu çaldık dedi.

Olay, 24 Ekim'de saat 13.30 sıralarında, Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Elektrikli bisikletli Ö.Ü. ile arkasında oturan Abdülkadir Y., işten çıkıp evine dönen Özcan A.'yı sokakta takip etti. Kaldırımda bir süre duraksayan Özcan A.'nın arkasından yaklaşan şüphelilerden Abdülkadir Y., elindeki cep telefonunu alıp kaçtı. Özcan A., şüphelilerin peşinden koştu ancak yakalayamadı. Kapkaç, güvenlik kamerasına yansıdı.

'PASTA ALMAK İÇİN ÇALDIK'

Özcan A.'nın ihbarıyla Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polisin çalışmasında şüphelilerin olaydan bir süre önce parkta oturduğu, kapkaçın ardından cep telefonunu satmak için bölgeden ayrıldığı belirlendi. Güvenlik kamerası görüntülerinden iz süren ekipler, şüphelileri aynı mahalledeki evlerine yapılan baskında yakaladı. Emniyete götürülen Abdülkadir Y., ifadesinde, Doğum günümdü. Arkadaşımla otururken, kutlama yapmak istedik. Doğum günü pastası almak için de cep telefonunu çaldık dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Abdülkadir Y., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, Ö.Ü. ise serbest bırakıldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Doğum Günü Adana Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title