Haberler

30 ayrı suçtan 37 yıl hapis cezası olan şahıs gardıropta yakalandı

Güncelleme:

30 ayrı suçtan 37 yıl hapis cezası olan şahıs gardıropta yakalandıAKSARAY Aksaray, Aydın ve İzmir'de 30 ayrı suça karışan ve hakkında 37 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın eve yaptığı operasyonda saklandığı gardırobun içinde yakalandı.

30 ayrı suçtan 37 yıl hapis cezası olan şahıs gardıropta yakalandı

AKSARAY Aksaray, Aydın ve İzmir'de 30 ayrı suça karışan ve hakkında 37 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın eve yaptığı operasyonda saklandığı gardırobun içinde yakalandı.

Operasyon, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde bir ikamete yönelik gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray'ın Ağaçören ilçesi Avşar köyünde müstakil eve silahla ateş açılmasının ardından olayla ilgili çalışma başlatan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ve Jandarma Suç Araştırma dedektifleri olayı gerçekleştiren şüphelilerin peşine düştü. Olayın gerçekleştiği çevrede güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, yaptığı titiz çalışmayla önce şahısların kaçtığı otomobili sonra da olayı gerçekleştiren 4 şahsın kimliğini tespit etti. Süleyman A. (35), Ahmet D. (37), İbrahim Y. ve Namık G. isimli şahısları teknik ve fiziksel olarak takibe alan jandarma ekipleri kısa sürede şahısların Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde bir ikamette saklandığını belirledi. Ortaköy Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile harekete geçen jandarma ekipleri Şereflikoçhisar ilçe merkezinde bulunan eve operasyon gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheli de evde yakalanırken, şüphelilerden Süleyman A. gardıropta saklandığı yerde yakalandı. Gardıroptan çıkmamak için jandarmaya güçlük çıkaran şüpheli, ekiplerce etkisiz hale getirildi. Gardıroptan çıkarılan şüpheli gözaltına alındı.

3 ilde 30 ayrı suçtan 37 yıl 7 ay hapis cezası var

Süleyman A.'nın yapılan sorgulamasında Aksaray, Aydın ve İzmir illerinde "Büyükbaş ve küçükbaş hayvan hırsızlığı, evden hırsızlık, açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık, mala zarar verme, özel belgede sahtecilik, basit cinsel saldırı, hükümlü ve tutuklunun kaçması, 6136 S.K.M. ve basit yaralama" olmak üzere toplam 30 ayrı suçtan 37 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi. Operasyonda bir adet de kuru sıkı tabanca ele geçirilirken 4 şüpheli sorgulanmak üzere Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından Ortaköy İlçe Adliyesine sevk edilen 4 şüpheliden Ahmet D. serbest bırakılırken, Süleyman A. tutuklanarak cezaevine gönderildi, İbrahim Y. ile Namık G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şereflikoçhisar Jandarma Aksaray İzmir Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title