Haberler

20 Personeline Ev Hediye Eden Hayırsever Patron Çalışanlarını Sevinçten Ağlattı

Güncelleme:

Sivas'ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren firma sahibi 20 personeline ev hediye etti. Çalışanlar yeni evlerinin anahtarını gözyaşları ile aldı.

Sivas'ta inşaat sektöründe faaliyet gösteren firma sahibi 20 personeline ev hediye etti. Çalışanlar yeni evlerinin anahtarını gözyaşları ile aldı.

20 PERSONELİNE EV HEDİYE ETTİ

Şirket çalışanları için kentteki bir düğün salonunda program düzenleyen firma, sürpriz yaparak çekilişle 20 çalışanını ev sahibi yaptı.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Musa Emmioğlu, bugüne kadar kendilerine yol arkadaşlığı yapan çalışanlarının yuva sahibi olması için geçen yıl Amasya'da bir kampanya başlattıklarını söyledi.

20 Personeline Ev Hediye Eden Hayırsever Patron Çalışanlarını Sevinçten Ağlattı

GEÇEN YIL DA 27 ÇALIŞANINA EV VERMİŞTİ

Maaşı, çocuk ve bakmakla yükümlü olduğu kişi sayısı sebebiyle ev sahibi olamayacak durumda olan, iş yerine sadakati, devamlılığı ve ahlakıyla örnek olan çalışanlarını yuva sahibi yapmak için karar aldıklarını anlatan Emmioğlu, şöyle devam etti:

"Bunu ilk olarak geçen yıl Amasya'daki işletmemizde 27 personelimizi ev sahibi yaparak gerçekleştirdik. Hediye konut dağıtarak onların yuva sahibi olmasını sağladık. Bu yıl ise Sivas'ta bulunan 20 personelimize kendi yaptığımız inşaatlardan bayram sevinci yaşatmak ve yuva sahibi yapmak için böyle bir uygulama yaptık."

20 Personeline Ev Hediye Eden Hayırsever Patron Çalışanlarını Sevinçten Ağlattı

EV SAHİBİ OLANLAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kazandığı evi ailesi ile gezen ve 2007 yılından bu yana aynı şirkette çalışan Halil İbrahim Danacı, "Hoş bir sürpriz oldu. İsmim okununca şaşırdım. O duygu anlatılmaz sadece yaşanır." diye konuştu.

Fadik Danacı ise çok mutlu olduğunu, uzun yıllar kirada oturduklarını ve evleri olduğuna hala inanamadığını aktardı.

8 yıldır firmada çaycılık yapan Emine Emlik, "Daha önce evim yoktu. Hep kirada oturdum. Ev çıkınca çok mutlu oldum. İsmim okununca dondum kaldım. Ben iş yerimden çok memnunum oradaki herkesi çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

20 Personeline Ev Hediye Eden Hayırsever Patron Çalışanlarını Sevinçten Ağlattı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amasya Sivas 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (80)

Akıl:

Mal da yalan mülkte yalan, gel sende biraz oyalan...Allah senden razı olsun Rabbim de sana cennetin de bahçeler hediye etsin inşaallah amin

48
0
yanıtYanıtla
Gerçek:

40 ta 1 züğürdün zekatıdır demiş hazreti Ali. Ne mutlu daha fazla verenlere, Allah böyle işverenlerin sayısını arttırsın. Çalışanlarının hayır duasını alsınki Allah ta ona mislisiyle versin inşallah. Bir eliyle Allahtan Aldığını diğer eliyle kullarına aktarmak. Mevlana misali.

44
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

*** Zenginler..Zekatlarını Dosdoğru..Vermiş olsalar..Ülkemizde bir tane bile..Fakir insan kalmaz ***

35
0
yanıtYanıtla
dadas:

HELAL OLSUN HAYR SAHİBLERİNDEN ÖRNEK İŞ YAPMIŞLAR RABBİM KAZANCINIZI ARTIRSIN EN AZ EV SAHİPLERİ KADAR BENDE MUTLU OLDUM DEMEKKİ HALENDAHA GÜZEL İNSANLAR VAR RABBİM SAYILARINI ARTIRSIN NE DİYİM ALLAH RAZI OLSUN

35
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

Allah yolunu açık etsin tüm patronlara örnek olur inşallah.

27
0
yanıtYanıtla
ömer:

var mı böyle bir dünya. bu mubarek adam nerde yaşıyor acaba, dünyadan nefes almadığı belli. helal olsun. . .

27
0
yanıtYanıtla
Vecihi:

Helal olsun, Allah böylelerine daha çok kazanç versin. . Biz de 100 lira zam almak için 100 takla atıyoruz. .

27
0
yanıtYanıtla
doğru:

böyle insan varmı bu dünyada helal olsun. . . . . . . . .

26
0
yanıtYanıtla
Caner:

Allah böyle hayırsever işverenlere daha coklarını nasip etsin

26
0
yanıtYanıtla
Rambo.:

Bu zamanda boyle patronlarda varmis sukurler olsun. Allah onlara daha cok versin.

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title