Haberler

16,7 milyonluk piyango! Büyük ikramiye 5 günde 3 kez aynı ilçeye çıktı

Güncelleme:

Süper Loto, Sayısal Loto ve On Numara'nın 25-29 Haziran arasındaki çekilişlerinde büyük ikramiyeyi Ankara Çankaya'da oynayanlar kazandı. 3 çekilişte toplam 16,7 milyon lira verildi.

Milli Piyango'nun 5 gün içindeki yaptığı 3 ayrı çekilişte büyük ikramiye Çankaya'ya vurdu. 5-29 Haziran günlerinde yapılan On NumaraSayısal Loto ve Süper Loto'da toplam 16 milyon 685 bin liralık büyük ikramiye, Çankaya'dan kupon yatıran talihlilerin oldu.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Süper Loto'nun 25 Haziran tarihinde yapılan çekilişinde 6 rakamı tek kişi bildi ve büyük ikramiye olan 14 milyon 819 bin TL, Ankara Çankaya'daki talihlinin oldu.

SAYISAL LOTO VE ON NUMARA DA ÇANKAYA'YA GİTTİ

27 Haziran'da yapılan Sayısal Loto'da ise 1 milyon 360 bin TL olan büyük ikramiye Ankara'nın Çankaya ilçesi ve Yenimahalle İlçesi'ne gitti.

29 Haziran'daki On Numara'da da 10 sayısı bilen tek kişi Çankaya'dan çıktı ve 506 bin 812 TL kazandı.

İLÇENİN ŞANSI YÜKSEK

Geçtiğimiz yıllarda da büyük ikramiye Yenimahalle ve Çankaya'ya vurmuştu. Milli Piyango yetkilileri İstanbul, Ankara ve Antalya'nın en yüksek oyun oynama hasılatına sahip olduğunu bu nedenle bu üç ilin ilçelerine piyango vurma olasılığının daha fazla bulunduğunu belirtiyorlar.

BU ŞAİBE İDDİALARI SORUŞTURULMALI

CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, "Milli Piyango çekilişlerinde artık süreklilik arz eden şaibe iddiaları, ayrıntılı bir şekilde soruşturulmalı'' dedi. Tarhan sözlerine şöyle devam etti: "Milyonlarca vatandaşın parası ve umudu üzerinden yapılan çekilişte yetkililerin tavrı, Milli Piyango'ya olan güveni bir kez daha sarstı. Bakanlık sorduğumuz sorulara ne cevap verecek merakla bekliyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Süper Loto Çankaya Ankara Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (417)

Harun Özbudan:

Demekki biz boş yere umut ediyormuşusuz?

19
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Hırsızlıkta level atladiniz ayıp ayıp

19
1
yanıtYanıtla
Tam_35:

20 gün ara ile yapılan Sayısal Loto çekilişinde çıkan 5 numara da birbirinin aynısı oldu. 6 Haziran''daki çekilişte 5-11-24-39-41-44 şanslı numaralar ilan edildi. 27 Haziran''da ise 5-11-24-30-39-41 sayıları küreden düştü. Her iki çekilişte de 5-11-24-39- 41 numaralar çıktı.

19
0
yanıtYanıtla
Yavuz paşa:

Toplar ya mıknatıslı yada, belirli ağırlığa sahip belli numaralar var

yanıt10
yanıt0
Mehmet Maruldalı:

Yok öyle bir şey olmaz öyle bir şans bence 0/0100 hile var. Bende yıllardır aynı 6 rakamı yazıyorum. Bence Hükümet bunu araştımalı insanları kandırıyorlar, hakımı helal etmiyorum @..

16
2
yanıtYanıtla
Mehmetali alvaz:

Bu tür şans oyunlari ÖZELLEŞTIRILEMEZ, mutlaka DEVLET ELIYLE OYNANMASI GEREKIYOR. Diğer türlü Şirket kendi oynadığı rakamları kendi adamlarına kafasına göre çıkartıyor. Yok noter huzurumuz yok canli yayınmış. Rakamların çıktığı makineye istediğin rakamları yükle herdaim onlar gelir. Milletin umutlarıyla oynamayın, kimse hakkını hukukunu helal etmiyor

yanıt6
yanıt0
Ufuk yücel:

Ben bi ınat ettım 23 yıl aynı rakamları oynucam 10 numara ıcın 62 den sonra vurursa bu para bı camı bı çeşme yeter obur dunyaya erken cıkarsa zevkıme bakarım 23 yıldır bu adam aynı rakamları ustuste oynayıpta tvye cıkıyosa bı ıkramıyede devlet. Vermesı lazım helal abımıze nasıl bı ınan varmiş ulan

yanıt0
yanıt0
ES ES 26:

AKRABALARI, ÇOCUKLARI ORDA İKAMET EDİYODUR :)))

14
4
yanıtYanıtla
Hasan Koray BAŞMERGEN:

Şüphe etmemek mümkün değil

yanıt3
yanıt0
Hasan:

Böyle bir ihtimal olamaz milyar değil trilyonda bir olması lazum matemakçi değilim ama bu olamazzzzzz

yanıt0
yanıt0
Tüm 417 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title