Haberler

100 Bin Dolara Ömür Boyu Vizesiz Seyahat

Güncelleme:

Dünyada 100'den fazla ülkeye vizesiz seyahat imkânı sunan Karayipler'deki Dominika, tüm dünyada yatırımlarını farklı alanlarda değerlendirmek isteyen iş adamlarının gözdesi oldu.

Yurt dışı yaşam, sağlık ve eğitim alanında danışmanlık hizmeti veren Yeni Bir Hayat Dominika'nın uyguladığı yatırımcı programı ile 100 bin dolara 4 ay gibi kısa bir sürede pasaport almak mümkün. Program, en uygun fiyata en kısa sürede sonuçlanan program olarak yatırımcıların ilgisini çekiyor.

200 BİN DOLARLIK GAYRİMENKUL YATIRIMININ GERİ DÖNÜŞ SÜRESİ 10 YIL

İçlerinde İngiltere, Hong Kong, Singapur gibi iş adamlarının sıklıkla seyahat ettiği Uzak Doğu ülkelerinin de yer aldığı 100'den fazla ülkeye vizesiz seyahat serbestliği sağlayan Dominika pasaportu aynı zamanda İngiltere'de 6 aya kadar kalma hakkı da veriyor. Hibe tutarı tek kişi için 100 bin dolar, başvuru sahibinin eşi ve çocukları gibi aile üyelerini de kapsayan bir program seçildiğinde ise rakam 200 bin dolara çıkabiliyor. Dominika'ya gitme ve orada ikamet etme mecburiyeti getirmeyen program özellikle yoğun tempoda çalışan, zamanını iyi yönetmesi gereken ve vize sürecini ortadan kaldırmak isteyen iş adamlarının hayatını kolaylaştırıyor. Hükümet tarafından onaylı bir gayrimenkul yatırımı yapılarak da programa dahil olunabilen Dominika'da, 200 bin dolarlık bir ev yatırımının geri dönüş süresi ortalama 10 yıl. 200 bin dolara satın alınan bir gayrimenkul, yıllık 20 bin dolar kira getirisi sağlıyor.
"Dünyadaki cennet" olarak bilinen ve turizm için en cazip bölgelerinden biri olan Karayip ülkeleri, aynı zamanda sağladığı ekonomik kolaylıklar sayesinde yatırım yoluyla ikinci vatandaşlık için de cazip lokasyonlardan biri olarak öne çıkıyor. Karayipler, 'vergi cenneti' olması ve 'offshore' da denilen kıyı bankacılığı konusunda sağladığı avantajlar sayesinde yatırımcıların odak noktası oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karayipler Hong Kong Singapur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title