Haberler

100 Anneyle 100 Kız Sahada Buluştu

Sporu toplumun bütün kesimlerine yaymak amacıyla farklı etkinlikler ve turnuvalar düzenleyen Torbalı Belediyesi “Annemle Voleybol Oynuyorum” projesi kapsamında 100 anne ile 100 kızı Anneler Gününde voleybol müsabakasında buluşturdu.

Sporu toplumun bütün kesimlerine yaymak amacıyla farklı etkinlikler ve turnuvalar düzenleyen Torbalı Belediyesi "Annemle Voleybol Oynuyorum" projesi kapsamında 100 anne ile 100 kızı Anneler Gününde voleybol müsabakasında buluşturdu.

Torbalı Belediyesi'nin he yıl Anneler Gününde düzenlediği etkinliğin bu yıl ikincisi yapıldı. "Annemle Voleybol Oynuyorum" isimli etkinliğe katılım oldukça yoğundu. 2004 ve 2011 arasında doğan kız çocukları ve anneleri aynı takımda mücadele ettiler. "Annemle Voleybol Oynuyorum" organizasyonuna 100 anne ve 100 kız katıldı. Etkinlik öncesinde Torbalı Belediyesi tarafından Kır Kahvesi'nde bir kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltıdan sonra anneler ve kızları Belediye Kültür Merkezinin arka bahçesinde oluşturulan kum sahada takımlar haline maç yaptılar. Voleybol oynayanlar arasında Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in eşi Arzu Görmez de vardı. Oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçen maçlardan sonra bütün katılımcılara günün anısına birer madalya takdim edildi. Etkinlikten sonra anneler ve kızları hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Görmez: "Sevgi ve spor bir arada"

Anneleri ve kızlarını aynı takımda ve aynı sahada buluşturan etkinliğin son derece anlamlı olduğunu ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Çocuklarımız ve anneleri için alışılmışın dışında bir aktivite oldu. Katılımın öncekinden daha fazla olması da bizleri mutlu etti. Anneler Günü'nü spor yaparak ve eğlenerek geçirdiler. Kızlar ve anneleri arasındaki sevgi, dayanışma ve mücadele aynı sahadaydı. İlçemizde çok sayıda futbol ve basketbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor aktivite alanları yaptık. Sporu sadece gençlere yönelik değil, özellikle bütün yaş gruplarını kapsayacak şekilde teşvik ediyoruz." dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adnan Yaşar Görmez Torbalı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title