Haberler
Yön

Gazeteler

Türkiye'deki gazete manşetleri. Gazetelerden okumak istediğiniz gazetenin birinci sayfasına tıklayın.
Gazete Başlıkları

Snob Magazi:
Oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Eski eşi tabut başında gözyaşı döktü - Yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı 90 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Eski eşinin cenazesine katılan Suna Yıldızoğlu gözyaşlarına hakim olamadı.


Xinhua News Agency:
Zuiderdam Kruvaziyer Gemisi Tianjin Limanına Demir Attı - Zimbabve'nin başkenti Harare'deki ABD Büyükelçiliği önünde ABD yaptırımlarını protesto etmek için pankart taşıyan kadın, 5 Mart 2024. ABD yaptırımlarını protesto etmek için Zimbabve'nin başkenti Harare'deki ABD Büyükelçiliği önünde kamp kuran yaptırım karşıtı bir lobi grubu, tüm yaptırımların kalkması koşuluyla kampın dağıtılacağı sözünü verdi.


dha.com.tr:
Zeytinburnu'nda genç kadın nişanlısı tarafından öldüresiye dövüldü - Zonguldak'ın Devrek ilçesinde gazino sahibi Tolga Korkmaz'ın, bira borcu nedeniyle Muhammet Bozkurt tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü olayda ilk duruşma yapıldı. Bozkurt ifadesinde, borcunu istemek için Korkmaz'ın gazinosuna gittiğini ve kavga çıktığını belirtti. Öldürülen Korkmaz'ın annesi ise duruşmada, 'Benim oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdüler' diyerek tepki gösterdi. Duruşma, kamera görüntülerinin bilirkişi tarafından incelenmesi için ertelendi.


sondakika.com:
Konya'nın 2030 Akıllı Şehir Vizyonu Heyecan Oluşturdu - Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ramazan ayında Selçuklu'nun farklı noktalarında ilçe sakinleriyle bir araya gelerek bu manevi ayı hemşerileriyle dolu dolu geçiriyor.


ankahaber.net:
Yücel: "Erdoğan, Hiçbir Yerde Şansı Olmadığını Görünce Siyasi Dilenciliğe Başladı" - Yüksek Seçim Kurulu'nun açıklamasına göre Saadet Partisi, Türkiye genelinde 208 genç adayıyla en fazla genç adayı gösteren parti oldu. Hür Dava Partisi 160 genç adayla ikinci sırayı alırken, Yeniden Refah Partisi ise 109 genç adayla üçüncü sırada yer aldı. AKP'nin sadece 9 ve Gelecek Partisi ise 7 genç adayla en az genç adayı gösteren iki parti oldu.


Magazinkolik.com:
Zuhal Olcay, İBB'nin Çengelköy Kültür ve Yaşam Merkezi'nde konser verdi - Zuhal Olcay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür & Sanat Etkinlikleri kapsamında, İBB'nin Çengelköy Kültür ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen konserinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sahne aldı. Muhteşem şarkılarını, salonu dolduran yüzlerce kadın izleyicisiyle hep bir ağızdan söyledi. Coşkunun ön planda olduğu konserde Zuhal Olcay 'Bize önemli ve değerli olduğumuzu hatırlatan bir gün var ama biz her gün değerliyiz. Bütün dünya güzeli kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun' diyerek kendisini izlemeye gelen kadın izleyicilerinin bu özel gününü kutladı.


bbcturkish.com:
Zimbabve'de peygamberlik iddiasında bulunan kişi çocuk istismarı suçlamasıyla tutuklandı - Zimbabve'de bir peygamber olan Ishmael Chokurongerwa, çocuk istismarı suçlamasıyla tutuklandı. Polis operasyonunda, Chokurongerwa'nın özel mülkünde tutulan 251 çocuk kurtarıldı ve çocuklardan 246'sının doğum belgesi bulunmadığı tespit edildi. Ayrıca, özel mülkte isimsiz mezarlar da bulundu. Chokurongerwa ve yedi takipçisi mahkemeye çıkarıldı.


shiftdelete.net:
YouTube Tasarımı Değişti! - YouTube, klasik video izleme sayfası için yeni bir düzenle test etmeye başladı. Yeni tasarımda video oynatma alanı genişletilirken, önerilen videolar alanı aşağıya doğru listelenmiş şekilde konumlandırılmış. Henüz kalıcı olup olmayacağı belli değil.


iha.com.tr:
Zonguldak'ta yağışlı hava nedeniyle tır elektrik direğine çarptı - Zonguldak'ta, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü etkinlikleri düzenlendi. Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve diğer yetkililerin katıldığı törende, sergi ziyareti, saygı duruşu, istiklal marşı okunması, video gösterisi ve ödül töreni gerçekleştirildi. Program, Zonguldak Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı muhteşem oratoryo gösterisiyle sona erdi.


haberler.com:
Zülfiye Güneş kimdir? Memleket Partisi İstanbul Silivri Belediye Başkan Adayı Zülfiye Güneş kaç yaşında, nereli? - Zuhal Topal kimdir? YEMEKTEYİZ HANGİ KANALDA? Yemekteyiz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu popüler yemek yarışması programı 'Yemekteyiz' yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Yemekteyiz hangi kanalda ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


aa.com.tr:
Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende'de Toplumsal Cinsiyet Eşitliği - Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, toplumsal cinsiyet eşitliği ilkesiyle hareket ederek kadın çalışan oranını artırıyor.


Gazeteler son yıllarda büyük bir hızla büyüyen internet haberciliğinin gölgesinde kalsa da yine de çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Teknolojinin gelişmesiyle bazı gazeteler medya sektöründe havlu atsa da, Türkiye'nin köklü gazeteleri hala günde binlerce gazete basmaya devam ediyor. Otoriteler bu gazetelerin artık haberleşme aracından fazlası olduğunu düşünüyor. Öyle ki bu gazeteler artık insanların siyası görüş, yaşam tarzlarını belli eder nitelikte. Büyük gazetelerin ayakta kalabilmesinin en önemli sebeplerinden biri de bu. Türkiye'nin önde gelen gazeteleri, hızla gelişen internet medyası karşısında ayakta kalabiliyorsa şüphesiz bu durumda duyarlı abonelerinin katkısı çok büyük.


Posta gazetesinin haftalık tiraj rakamlarına bakıldığında 400.000'e yaklaştığı görülüyor. İlk 3'e girmeyi başaran gazetelerden birisi olmayı başaran bir diğer gazete Hürriyet. Hürriyet gazetesi de 400.000 e yaklaşan haftalık tirajıyla göze çarpıyor. Hürriyet'in ardından Sözcü 300.000'i aşkın haftalık tirajıyla 3.sırada yer alıyor.

title