Haberler

Zorunlu Deniz Manzaralı Beden Eğitimi Dersi

Marmaris'te, Bahçesi Yok Denecek Kadar Az Olan 75. Yıl Anadolu Meslek Lisesi Öğrencileri Beden Eğitimi Dersini Sahilde Yapıyor.

Marmaris'te, bahçesi yok denecek kadar az olan 75. Yıl Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri beden eğitimi dersini sahilde yapıyor.

Yağmursuz günlerde beden eğitimi dersini uygulamalı olarak işleyebilen okul öğrencileri, sahildeki dersten oldukça memnun olsa da sık sık topun denize düşmesiyle derse ara veriyor. Yağışlı ve anormal sıcaklar dışında derslerinin tamamını sahilde yapan öğrenciler, bahçeli ve spor salonu olan bir okul özlemi çekiyor. Yer sıkıntısı nedeniyle okulda beden eğitimi dersi yapamadıklarını ifade eden bir öğrenci, "Bu yıl üçüncü kez sahilde beden eğitimi dersi yapıyoruz. Bugün de hava iyi diye çıktık. Havanın çok sıcak ya da yağışlı olduğu günlerde sınıfta teorik ders yapıyoruz. Daha önce belediyenin semt sahasında ders yapıyorduk ancak, yol yapımı sırasında tel örgüleri kaldırdıkları için topumuz kanala gidiyor ve artık orayı kullanamıyoruz. Belediye başkanımızdan spor sahası olmadığı için semt sahasının yeniden tel örgü ile kaplamasını istiyoruz" dedi.

Yılda sadece 10- 15 ders saatinde sahilde spor yapma imkanı bulan öğrenciler, kum futbolu ile imkansızlıklarını sahilden geçenlerin gözlerinin önüne serdi.

(LK-ŞT-SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title