Haberler

Zorlu Gayrimenkul Zincirlikuyu'daki İnşaat Çalışmasını Durdurdu

Zorlu Yapı Yatırım A.ş., Danıştay 6. Dairesi'nin Zincirlikuyu Karayolları Arazisinin İmar Planının Yürütmesinin Durdurulması Kararının Resmen Tebliğ Edilmesi Üzerine, Arazide Gerçekleştirdiği Zemin İyileştirme ve Buna Bağlı İksa ve Sondaj Çalışmalarını Bugün Durdurduğunu Açıkladı.

Zorlu Yapı Yatırım A.Ş., Danıştay 6. Dairesi'nin verdiği Zincirlikuyu Karayolları arazisinin imar planının yürütmesinin durdurulması kararının resmen tebliğ edilmesi üzerine, arazide gerçekleştirdiği zemin iyileştirme ile buna bağlı iksa ve sondaj çalışmalarını bugün durdurduğunu açıkladı.

Zorlu Yapı Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Levent Ergül yaptığı açıklamada, bugün itibarıyla Beşiktaş Belediyesi Başkanlığı'nca iksa çalışmalarının durdurulması yönünde yapılan resmi tebligat öncesinde Zincirlikuyu Karayolları arazisinde yapılan zemin iyileştirme ile buna bağlı iksa ve sondaj çalışmalarını durdurduklarını bildirdi.

Danıştay 6. Dairesi'nin almış olduğu karar kesinleşinceye kadar arazide inşaat faaliyetine girişmeyeceklerini kaydeden Ergül, "Daha önce de vurguladığımız gibi hukuka saygılıyız ve bu konuda yargı mercilerinin aldığı kararlar yönünde hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından verilecek karara göre çalışmalarımıza yön vereceğiz" dedi. (ANKA)

(EYL/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title