Haberler

Zirveye Tırmanıyor

100. Yıldaki Şampiyonlukta Pay Sahibi Olan Milli Yıldız, Sarı Lacivertli Takımda Forması En Çok Satılan Futbolcular Arasına Girerken, Rekor Kırdı.

100. yıldaki şampiyonlukta pay sahibi olan milli yıldız, sarı lacivertli takımda forması en çok satılan futbolcular arasına girerken, rekor kırdı.

FENERBAHÇE ve Milli Takım’ın yıldızı Tümer Metin, forma satışlarında patlama yaptı. Sarı lacivertlilerin 100. yılındaki şampiyonluğunda büyük payı olan tecrübeli futbolcu, Fenerium mağazalarında kendi adını taşıyan forma satışlarıyla kulübüne 1 milyon dolara yakın katkıda bulundu. Beşiktaş’tan transfer olduğu Fenerbahçe’de forma satışı rekoru kıran Tümer, Anelka, Ortega, Van Hooijdonk, Appiah ve Alex kadar ilgi gördü. Milli yıldız, Beşiktaş’ta ise Sergen Yalçın ile yine forması en çok satan futbolcular arasındaydı.

Sarı lacivertli çatı altında mutlu olduğunu kaydeden Tümer, kulübüne başka bir kulvarda da katkıda bulunduğu için gururlu olduğunu söyledi. Tecrübelbi oyuncu, "Fenerbahçe, bana kucak açtı. Bu forma altında da şampiyonluk sevinci yaşadım. Fenerbahçe’ye hizmet etmek benim için onurdur. Flaş transferlerle yeni sezona gireceğiz. Yine şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Avrupa’da da bu sezon sesimizi duyurmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Kadın Eğitim Magazin Sağlık Kültür Sanat Politika Spor Dünya Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title