Haberler

Yunusemre Belediyesinden amatör kulüplere moral

Güncelleme:

Yunusemre Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör takımlara moral ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör takımlara moral ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

İlçede faaliyet gösteren amatör takımlarıyla bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aksoy, Spor İşleri Müdürü Abdullah Can ve Yunusemre Belediye spor Kulüp Başkanı Arif Alkan, Yuntdağ spor, 1975 Malta spor, İmam Hatipliler spor ve Karaköy spor Futbol Kulübü'nün idmanlarını ziyaret etti. Ziyaretlere ilişkin konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aksoy, yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarılar dileyerek, imkanlar ölçüsünde amatör takımların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Türk sporunun gelişimi için fedakarca hizmet eden amatör spor kulüplerinin sürekli desteklenmesi gerektiğini belirten Aksoy, "Gençlerimizin kötü alışkanlardan uzaklaşmasında büyük rol oynayıp özveriyle mücadele eden amatör kulüplerimize destek olmak görev ve sorumluluklarımızdandır. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi öncülüğünde tüm takımlarımızın destekçisiyiz. Öncelikli amacımız milli, manevi, ahlaki değerlere bağlı nesiller yetiştirmek ve bu değerler için çalışan amatör kulüplerimizi de desteklemektir. Pandemi nedeniyle bir yıllık aranın ardından başlatılan yerel liglerimizin kulüplerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, amatör spora hizmet edip destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Her şey gençlerimiz için." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Can Ahmet Aksoy Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title