Haberler

Yozgat ve Niğde'de Kuvvetli Lodos

YOZGAT/ Yozgat ve Niğde'de kuvvetli lodos nedeniyle çok sayıda binanın çatısı uçtu.

YOZGAT/ Yozgat ve Niğde'de kuvvetli lodos nedeniyle çok sayıda binanın çatısı uçtu.

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreye ulaşan lodos, yaşamı olumsuz etkiledi. Lodos nedeniyle Akdağmadeni Adliye Sarayı, Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutları ve çok sayıda binanın çatısı uçtu.

Çatıdan kopan parçalar park halindeki bazı araçlara zarar verdi, telefon kabloları koptu ve direkler devrildi.

Niğde

Niğde'de kuvvetli lodos nedeniyle bir okulun çatısından kopan parçalar, yaklaşık 400 metre uzaklıkta bulunan bir apartmana zarar verdi.

Apartmanının 6. katında oturan ve evinin bir odası kullanılamaz hale gelen Cabbar Budak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece saat 04.00'te büyük gürültüyle uyandıklarını söyledi.

Binanın tamamen yıkıldığını zannettiğini belirten Budak, "Deprem oluyor, kıyamet kopuyor zannettim. 3 çocuğum var, hemen çocukların odasına gittim ve kendi odamıza getirdim. Sonra oturma odasına girdim, kullanılamaz hale gelmiş. Odanın iç tarafa açılan kapısı koridora açılır hale gelmiş. Diğer odalarımızda zarar yok, dış cephe ve mutfağın balkonunda hasar var" dedi.

Evinin sigortalı olduğunu ifade eden Budak, ilgili bankayla görüştüğünü ve hasar tespiti yapılacağını aktardı.

Apartman sakinlerinden Nevzat Tipi ise "B1 blokta oturuyorum, okul evimin arkasında. İşten geldikten sonra büyük bir gürültü duydum. Deprem şiddetindeydi, okulun çatısından kopan saç panelleri uçtu" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Seyrantepe Mahallesi Akdağmadeni Yozgat Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title