Haberler

Younes Belhanda'dan 4 Yıllık İmza

Mustafa AKIN-İSTANBUL-DHA "Burası Türkiye'nin 1 numaralı takımıGalatasaray'ın Dinamo Kiev'den kadrosuna kattığı Faslı oyuncu Younes Belhanda ile resmi sözleşmeye imza attı.

Mustafa AKIN-İSTANBUL-DHA "Burası Türkiye'nin 1 numaralı takımı

Galatasaray'ın Dinamo Kiev'den kadrosuna kattığı Faslı oyuncu Younes Belhanda ile resmi sözleşmeye imza attı. Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'de yer aldı. Başkan Özbek "Belhanda Galatasaray'ın eksik noktlarından bir tanesiydi. Kendisine Galatasaray alilesinde başarılar diyorum" dedi. Sarı-Kırmızıların yeni transferi Younes Belhanda ise "Galatasaray ailesine dahil olmaktan çok mutluyum. Türkiye'nin en önemli ailesine katılmaktan çok gurur duydum"diye konuştu. Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Faslı yıldız, basın mensuplarının da sorularını cevapladı. Montpellier Kulübünün dün vefat eden başkanı Louis Nicollin'in "Ölsem Belhanda'yı Türkiye'ye göndermem" sözü ile ilgili olarak "Bu konuda söylenecek çok şey yok. Louis Nicollin bana çok şey öğreten,destek veren ve çok şey katan bir insandı. Hayat rastlantılarla dolu" şeklinde konuştu. Galatasaray'dan önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da geçmiş yıllarda teklif aldığını belirten Younes Belhanda "Daha önceki yıllarda Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan da teklif vardı. Ama ben Galatasaray'ı bekledim. Burası Türkiye'nin 1 numaralı takımı ve Avrupa'da da en başarılı Türk takımı. Burayı seçmem de önemli olan etkenler bunlar. Bu konuda çok konuşmaya gerek yok" ifadelerini kullandı. Snijder ile oynamak çok güzel olacağını belirten Faslı yıldız "Atacağım goller sonrası taklalı gol sevincimi yaşayacağım"dedi.

ÖZBEK'TEN SNEİJDER SÖZLERİ...

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sorulan soru üzerine "Wesley Sneijder konusunu dün söyledim. Şu anda izinli, haftaya görüşeceğiz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Dinamo Kiev Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title