Haberler

Yol Yapım Çalışması KPSS Hayallerini Suya Düşürdü

Yol yapım çalışması KPSS hayallerini suya düşürdüYOZGAT - Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince Yozgat Bozok Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisans sınavına, yol yapım çalışmaları nedeniyle saat kuralına takılarak geç kalan 15 aday sınava giremedi.

Yol yapım çalışması KPSS hayallerini suya düşürdü

YOZGAT - Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince Yozgat Bozok Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisans sınavına, yol yapım çalışmaları nedeniyle saat kuralına takılarak geç kalan 15 aday sınava giremedi.

Yozgat'ta KPSS Ön Lisans Genel Yetenek Genel Kültür Sınavı heyecanı yaşandı. Sınav merkezlerine gelen adaylar giriş belgeleri ve kimlikleri kontrol edilerek sınava alındı. Bozok Üniversitesi'nde sınava giren adaylar, Karayolları tarafından üniversite yolunda yapılan asfalt çalışmaları nedeniyle gecikme yaşadı. Yol yapım çalışması nedeniyle sınav kapılarının 10.00'da kapanması uygulamasına takılmak istemeyen adaylar zamanla yarıştı. Kimi adaylar ise saniyeyle sınava girerken yaklaşık 15 öğrenci de bir dakika ile sınava giremedi.

Sınava giremeyen öğrenciler karayolu başta olmak üzere belediye ve trafik akışını yeterince sağlayamayan trafik ekiplerini suçladı. Sınava 1 dakika geç kalan öğrenciler dakikalarca sınav görevlilerine dert yandılar. Sınava geç kalan adaylardan Mehmet Udun, yol yapım çalışmaları nedeniyle sınava geç kaldığını söyleyerek görevlilerle uzun süre tartıştı. Yakınını sınava getiren Fatih Şen'de yol yapan belediye veya karayollarının bugün gerekli tedbiri alması gerektiğini belirterek, "Daha önce bu yolu açmış olsalardı bu sıkıntı yaşanmazdı. Belediye ve karayollarının hatasıdır. Sınava giremeyenlerden onlar sorumludur" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bozok Üniversitesi Yozgat KPSS Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title