Haberler

    Yıldızlar Aranıyor!

    Sezon başında transfer döneminin en fazla heyecanlandıran isimleri olan Mathieu Valbuena ve Roberto Soldado, bir türlü bekleneni veremiyor.

    Fenerbahçe'de son 8 haftaya girilirken kadrodaki iki isim dikkat çekiyor. Sezon başında transfer döneminin en fazla heyecanlandıran isimleri olan Mathieu Valbuena ve Roberto Soldado, bir türlü bekleneni veremiyor.
    Sarı-lacivertlilerde hem kariyer hem de bonservis değeri olarak en çok öne çıkan Soldado ve Valbuena, Aykut Kocaman'ın da bir türlü istediği noktaya gelemedi.İlk olarak Roberto Soldado'nun zekasına çok güvenen Kocaman, yıldız futbolcudan hiç maksimum seviyede yararlanamadı. Sezon başından beri iki kritik dönemde sakatlanan Soldado, fiziksel olarak da bir türlü 90 dakika seviyesine çıkamadı.
    Kondisyon olarak istenen seviyede olmayan İspanyol yıldız, ilk 11'e adını halen yazdıramadı. Bir diğer isim de Valbuena oldu. Sezon başında 'yeni Kuyt' olarak lanse edilen Fransız, ilk 11'de olmasına rağmen bir noktadan sonra Aykut Kocaman tarafından kenara alındı. Hem takım savunması hem de taktik düzende istenen noktada olamayan Valbuena, Aykut Koca man'ın en güveniği isimken tam tersi bir seviyede kaldı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mathieu Valbuena Roberto Soldado Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title