Haberler

Yıldız Tilbe'nin İftar Yemeğinde Niran Ünsal ve Hande Yener'in Seslendirdiği "Kış Güneşi" Krizi Çıktı

Güncelleme:

Niran Ünsal, Yıldız Tilbe'nin verdiği iftar yemeğinde şarkı krizi yaşadı. "Kış Güneşi" şarkısını söylemek için sahneye çıkan Ünsal, şarkının Hande Yener versiyonunun çalmasına sinirlendi.

'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe, önceki akşam Baltalimanı'nda sanatçı dostlarına iftar verdi. Albümde "Kış Güneşi" şarkısını hem Hande Yener'in hem de Niran Ünsal okuması iftar yemeğinde krize neden oldu.

ŞARKI PİŞTİSİ

Yemeğe katılan Niran Ünsal, sahneye çıktığı sırada okuyacağı 'Kış Güneşi' şarkısı Hande Yener'in sesinden çalınca kriz çıktı. "Bu değil" diyerek hemen müdahalede bulunan Ünsal, kendi söylediği şarkının bulunmasıyla parçayı seslendirdi.

Yıldız Tilbe'nin İftar Yemeğinde Niran Ünsal ve Hande Yener'in Seslendirdiği 'Kış Güneşi' Krizi Çıktı

"ŞARKI SEÇİMİNE KARIŞMADIM"

İftar yemeği önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yıldız Tilbe, "Bu albüm insanların son 25 yılını kaplıyor. 1994'den 2018'e kadar yazdığım ve okuduğum parçaların hepsi var. İnsanların hayatında daha önceden yeri olan şarkılar olduğu için bu kadar satıldı. Bu şarkıları farklı sanatçıların, yeni sanatçıların söylemesi çok güzel oldu. Çünkü bir yemeği herkes yapar ama herkes farklı yapar. Bu yüzden bu kadar çok sevildi.Aleyna süper, Merve olağanüstü, Ferhat Göçer süper, hepsi çok güzel okudu. Teşekkür yetmiyor herkes istediği şarkıyı seçti, kimseye karışmadım.Bazı şarkıları iki kişi seçti ona da karışmadim. Diğer albüm için 300 şarkım var. 39'u seslendirildi.

Yıldız Tilbe'nin İftar Yemeğinde Niran Ünsal ve Hande Yener'in Seslendirdiği 'Kış Güneşi' Krizi Çıktı

"KIŞ GÜNEŞİ'Nİ AJDA PEKKAN'DA İSTEDİ"

Ajda Pekkan, 'Kış Güneşi' şarkısını istedi. Niran ve Hande de okuyuncailk albümde olmak istemedi. Ama bir dahakinde olur diye tahmin ediyorum. Beni sevdiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

Ögretmen Dede:

İftar yemaginde şarkı söylenmesi Çoook günah ve tehlikelidir,her an tepemize gökten taş veya kaya parçası yağabilir.

3
10
yanıtYanıtla
Vali:

Allah Tüm Müslümanları Korusun..amin

yanıt5
yanıt0
rıfkı:

senin gibi insanların inançları ile alay edenlere Allah ceza verecektir şüphesiz.

yanıt0
yanıt0
....:

Yildiz tilbeyi aklim ermeye basladiktan sonra yani yetiskin olunca ne dinledim ne kasetini cd sini aldim televizyonda ciktimi degistiririm ne hale gelmissin bi bak kendine aynada

0
9
yanıtYanıtla
sarkiliiftar:

kendi aleminize mübarek ifrari , ramazani , alet etmeyin ya adam gibi oruc tutun yada hic orali olmayin

5
2
yanıtYanıtla
SASA:

BU TÜRBANLANMAMIŞMIYDI?? ZAVALLILAR YAAA NEYAPTIKLARI BELLİ DEĞİ ALLAHA ŞÜKREDİYORUM HAYATIM BOYUNCA BUNLARIN NE KASETİNE NEDE CD SİNE PARA VERMEDİM VERMEMDE

3
3
yanıtYanıtla
ayilana gazoz:

yildiz tilbeye bak otlanmaktan hortlak gibi oldu acundan parayi buluncada gozleri faltasi gibi acildi hadi hayirlisi.

0
5
yanıtYanıtla
polis:

helal olsun yıldız abla ellerinden öpüyor bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. . . sen gerçek sanatçısın. . .

4
0
yanıtYanıtla
Gunay Bütün:

Yıldiz Tilbe,Allah ın bize bir armaganıdir.Anlamak için duygulu olmak akilli olmak gerekir..Ayrica bir sanatkara hakaret beyenenlerine de hakarettir.Sen bir mucizesin. Yıldòz TILBE.0 Y

3
0
yanıtYanıtla
AA:

Ya he tepemize taş yağacakmışda bilmem ne de bili m kurgu

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title