Haberler

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'dan 10 Nisan Kutlaması

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Nisan Polis Haftasını kutlayarak, Türk Polis Teşkilatıyla gurur duyduklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Nisan Polis Haftasını kutlayarak, Türk Polis Teşkilatıyla gurur duyduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Polis Teşkilatının 172. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Polis Teşkilatı huzur ve güvenliğimizi sağlarken gücünü halktan ve kanunlardan alarak yapmaktadır. Güvenlik güçlerimiz, polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vererek, görevlerini yerine getirmiş, bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Emniyet Teşkilatı, modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak, başarılı hizmetler vermeye devam etmektedir. Ülkemizin köklü kurumlarından biri olan Polis Teşkilatının çok değerli mensupları vatandaşlarımızın huzur ve güveni için ülke çapında büyük bir fedakarlık göstererek, mesai mefhumu bilmeden, gece gündüz huzur ve güven için çalışarak, halkımızın destek, güven ve takdirini kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın 172. yıl dönümü dolayısıyla görevi başında şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Polat Yeşilyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
title