Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Sakarya Milletvekili Çelik: “Biz Yusuf Başkanımızın yanındayız. Onu desteklemeyi de görev biliyoruz” AK Parti Sakarya Milletvekili Yavuz: “Çok önemli değişimleri, dönüşümleri hep birlikte yaşadık.

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Serdivan Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar'ı desteklemeyi borç bildiklerini söyledi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Serdivan Bahçelievler Mahallesi'nde seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Çelik, Alemdar'ın önemli hizmetleri hayata geçirdiğini anlattı.

Alemdar'a her koşulda kefil olduklarını vurgulayan Çelik, "Biz Yusuf Başkanımızın yanındayız. Onu desteklemeyi de görev biliyoruz. Biz bir aileyiz, yapılan her projeyi birlikte hayata geçiriyoruz. Sakarya'nın taleplerini, ihtiyaçlarını birlikte değerlendiriyoruz ve bunu bakanlarımızla, milletvekillerimizle Başbakanımıza iletiyoruz. Diğer partilerden farkımız şu, gelecekle ilgili bir şey söylediğimizde, yapacağız, edeceğizi vaat olarak söylemiyoruz, teminat olarak söylüyoruz" diye konuştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise Sakarya'da önemli değişimler yaşandığını kaydederek, belediye başkanlarını tebrik etti.

"Yusuf Alemdar beş yılda Serdivan'da çok güzel işler başardı" diyen Yavuz, "Çok önemli değişimleri, dönüşümleri hep birlikte yaşadık. Bu vesileyle Sakarya'da dönüşüm gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'nu, Serdivan'ı bir baştan bir başa imar eden Yusuf Alemdar'ı da tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Serdivan Belediye Başkanı Alemdar da ilçeyi cazibe merkezi haline getirdiklerini anlattı.

Bu kapsamda önemli çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Alemdar, kısa zamanda Serdivan'ı Türkiye'nin sayılı ilçelerinden biri haline getireceklerini vurguladı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Ali Çelik Serdivan Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title