Haberler

Vali Akdemir'in 10 Kasım Atatürkü Anma Mesajı

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 75.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 75. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Akdemir mesajında; "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 75. yılında bir kez daha minnet ve rahmetle anıyoruz.Büyük Önder Atatürk, üstün niteliklere sahip bir komutan ve lider, dahi bir devlet adamı, eşsiz bir kahraman, büyük bir fikir ve eylem insanı olarak, insanlık tarihinin unutulmazları arasındaki yerini almıştır.Bağımsızlık uğrunda, karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak, Milletine özgürlüğünü armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Mustafa Kemal Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumaya ve bizden sonraki kuşaklara aktarmaya büyük önem vermeliyiz. 10 Kasım'lar, sadece yas günü değil, Büyük Önder'in açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır. Büyük Önder'in bize emanet ettiği bu cennet vatanın ve Cumhuriyet'in, ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba, O'na olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum." dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Abdurrahman Akdemir Erzincan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title