Haberler

Üniversiteli Öğrencilerden Urfaspor'a Sürpriz

Güncelleme:

Harran Üniversitesi'nde gerçekleşen söyleşi sırasında Şanlıurfasporlu futbolculara ve teknik heyete yapılan sürpriz eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Şanlıurfasporlu futbolcular ve Teknik Direktör Reha Kapsal, Harran Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği panele katıldı. Beden Eğitimi Spor meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin düzenlediği panele Şanlıurfaspor İdari Menajeri Hakan Keşküş, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal, futbolculardan Sedat Ağçay ve Mehmet Ayaz katılım gösterdi.

Osmanbey yerleşkesinde Keşküş, Kapsal ve futbolcuları ağırlayan öğrenciler, burada misafirlerine bir sürpriz hazırladı. Söyleşi sırasında ışıkları kapatan öğrenciler, futbolcuların tek tek salona çağrılması ile anonsu durdurup tavana sarı yeşil renklerde balon uçurup tezahürat yapmaya başladı. Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın reklamlarında yayınlanan gösterinden esinlenen öğrenciler herkesi şaşırttı.
Salonda ne olup bittiğini anlamaya çalışan Şanlıurfasporlu futbolcular daha sonra öğrencilere eşlik ederek coşkularına ortak oldu. Şanlurfaspor idari menajeri Hakan Keşküş ise bu gösteri karşısında kendini tutamayarak öğrenciler ile birlikte tezahürat yaptı.

KAPSAL: URFASPOR, BAŞARILI OLACAK
Yapılan gösteriden sonra Panele katılan Şanlıurfasporluları öğrenciler sordukları sorularla da terletti. Teknik Direktör Reha Kapsal'a Şanlıurfaspor başarılı olacak mı? sorusunu yönelten öğrenciler, Kapsal'dan umutlu cevap aldı. Şanlıurfaspor'un çok kaliteli bir ekipten oluştuğunu belirten Kapsal, Özellikle ikinci yarı takımın çok daha iyi hale geleceğini söyledi.

Futbolculara ise yöneltilen 'Şanlıurfa'ya alışabildiniz mi?' sorusuna Sedat Ağçay "Ben zaten bu bölgenin çocuğuyum benim ailemde Muş'lu" diyerek cevapladı.

Panelde moderatörlük yapan aynı zamanda Harran Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Recep Cengiz paneli organize eden öğrencilerine ve panel katılıp öğrenciler ile birlikte eğlenen Şanlıurfasporlu idareci, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor Mehmet Ayaz Reha Kapsal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title