Haberler

Ula'da Gençler ve Çocuklar İçin Sanatsal ve Sportif Faaliyetler

Güncelleme:

Ula Kaymakamlığı ve Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen sanatsal ve sportif faaliyetler, gençler ve çocuklar için verimli zaman geçirme fırsatı sunuyor. Bocce, bisiklet, karate, futbol ve basketbol gibi sportif etkinliklerin yanı sıra, sanat atölyeleri de çocuklar ve gençler tarafından büyük ilgi görüyor. Her hafta farklı etkinlik programlarıyla mahallelerde düzenlenen farkındalık turnuvaları ve gençlik çalışmaları, sportif branşların tanıtılmasının yanı sıra, sanatsal etkinliklerle çocukların akademik başarılarına da destek oluyor. Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yağmur Küçük, 'Ula'da çocukların ve gençlerin sporla tanışmalarına imkan sağlarken, sanatsal etkinliklerle de zamanlarını verimli geçirmelerini sağlıyoruz. Bizlere sportif faaliyetlerde ve atölye çalışmalarında koordinasyonda yer alan antrenörümüz Yasemin Miski ve Muğla İl Müdürümüz Musa Kazım Açıkbaş'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum' dedi. Ula'da düzenlenen bu etkinlikler, çocuklar ve gençlerin hem fiziksel hem de sanatsal gelişimlerine katkıda bulunarak, onların daha bilinçli ve başarılı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı oluyor. - MUĞLA

Ula Kaymakamlığı ve Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen sanatsal ve sportif faaliyetler, gençler ve çocuklar için verimli zaman geçirme fırsatı sunuyor. Bocce, bisiklet, karate, futbol ve basketbol gibi sportif etkinliklerin yanı sıra, sanat atölyeleri de çocuklar ve gençler tarafından büyük ilgi görüyor.

Her hafta farklı etkinlik programlarıyla mahallelerde düzenlenen farkındalık turnuvaları ve gençlik çalışmaları, sportif branşların tanıtılmasının yanı sıra, sanatsal etkinliklerle çocukların akademik başarılarına da destek oluyor.

Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yağmur Küçük, "Ula'da çocukların ve gençlerin sporla tanışmalarına imkan sağlarken, sanatsal etkinliklerle de zamanlarını verimli geçirmelerini sağlıyoruz. Bizlere sportif faaliyetlerde ve atölye çalışmalarında koordinasyonda yer alan antrenörümüz Yasemin Miski ve Muğla İl Müdürümüz Musa Kazım Açıkbaş'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ula'da düzenlenen bu etkinlikler, çocuklar ve gençlerin hem fiziksel hem de sanatsal gelişimlerine katkıda bulunarak, onların daha bilinçli ve başarılı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı oluyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ula Kaymakamlığı Basketbol Gençlik Futbol Muğla Spor Ula Yerel Kültür Sanat Spor Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

Yurt dışı harç puluna 10 kat zam mı geliyor? Miktarı yalanlamayan GİB, stokçuları uyardı

'Arabanız çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?' akımına Davutoğlu da katıldı

"Arabanız çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" akımına Davutoğlu da katıldı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan şahsın ilk ifadesi: Pişman değilim

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan şahsın ilk ifadesi: Pişman değilim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title