Haberler

Türkav Tarafından Düzenlen Yarışmada Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Sakarya Şubesi tarafından 2010 yılından beri düzenlenen “Sakarya’nın Eğitim Değerlerini Anma Projesi” kapsamında lise öğrencileri arasında yapılan “Edebî Portre” ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan “Öğretmenime Mektup” yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Sakarya Şubesi tarafından 2010 yılından beri düzenlenen "Sakarya'nın Eğitim Değerlerini Anma Projesi" kapsamında lise öğrencileri arasında yapılan "Edebi Portre" ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan "Öğretmenime Mektup" yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Toplumda örnek davranışlar sergilemiş insanların tanıtılması, öğrencilerin yeteneklerinin fark edilmesi, öğrencilerin mektup ve edebi portre yazma yeterliliği kazanmalarının sağlanmasının amaçlandığı projenin bu yılki değeri, Sakarya'nın tanınmış eğitimcilerinden Şahin Okulları Kurucusu Rahmetli Enis Alagöz oldu. 149 mektup ve 40 edebi portre'nin katıldığı yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Gerçekleşen ödül törenine Adapazarı Belediye Başkan Vekili Rıdvan Sezer, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Enis Alagöz'ün oğulları Özcan ve Gürsoy Alagöz, Türk Kamu-Sen İl Temsilcisi Rahim Varol, Sakarya Baro Başkanı Zafer Kazan, ödül alan öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından TÜRKAV Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Tekdal yaptığı açıklamada, "TÜRKAV Sakarya Şubesi olarak insanları insan oldukları için kabul eden, insana hizmeti hakka hizmet olarak bilen bu bugün aramızda olmayan insanlara bir yön olarak bildik. Onlar bu vatan toprağına aşık bir ferttir. Onları unutmak, onların ideallerini unutmak olurdu. İnşallah yaptığımız bu çalışma ile onlara da onlara değer veren sahip verenlere de sahip çıkmış oluruz. Biz biliriz ki bu öğretmenlerimizin en kıymetlilerinden biride siz değerli öğrencileri sinizdir. İyi öğrenciler yetiştirmek için çalışan bu öğretmenlerimiz, okuyan düşünen ve yazan gençler yetiştirmeyi amaçlamışlardır. Bu yazdığınız eserleri kitaplaştırmak ve kalıcı hale getirmek programdaki büyük çabalarımızdan bir tanesi olmuştur" diye konuştu.

Gerçekleşen konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini tek tek aldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Alagöz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title