Haberler

Torbalı Ticaret'in Mezunları Kahvaltıda Buluştu

Geçtiğimiz ay ilk genel kurulunu yapan Torbalı’nın tek mezunlar derneği olan Torbalı Ticaret Meslek Lisesi Mezunlar Derneği faaliyetlerine hızlı başladı.

Geçtiğimiz ay ilk genel kurulunu yapan Torbalı'nın tek mezunlar derneği olan Torbalı Ticaret Meslek Lisesi Mezunlar Derneği faaliyetlerine hızlı başladı. Dernek geçtiğimiz hafta sonu bir kahvaltı vererek, hem mezunları, hem de ailelerini bir araya getirdi. Kır Kahvesi'nde gerçekleşen kahvaltıya eski Okul Müdürü Şeyhmus Dinç, mevcut okul müdürü Yusuf Ziya Ertuğrul, Müdür Yardımcısı Abdulkadir Durak, eski müdür yardımcısı Turan Aktaş da katıldı. Eski günleri yad eden eski öğrenciler, öğretmenleri ile de hasret giderme fırsatı yakaladı.

'BİR ARAYA GELMEMİZ İÇİN BU DERNEK BİR FIRSAT'

Kahvaltı sonunda bir konuşma gerçekleştiren Torbalı Ticaret Meslek Lisesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Zeybeker, "Geçtiğimiz ay yapmış olduğumuz genel kurul sonrası ilk faaliyetimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Aynı zamanda bunun mutluluğunu da, kahvaltıya katılan dostlarımız ile paylaştık. Binlerle ifade edilen mezun sayısına ulaşan bir okuluz. Ancak bugüne kadar bir araya gelemediğimizden dolayı, sesimizi tam anlamıyla duyuramamanın sıkıntısını çekiyorduk. Derneğimiz ile birlikte, bu mezunların tamamına ulaşıp, birlik ve beraberlik içinde sesimizin daha gür çıkmasını sağlayacağız" diye konuştu.

MEZUN OLDUĞUMUZ OKULA BİNA YAPTIRMAK İÇİN BAKAN İLE GÖRÜŞECEKLER

Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile görüşüp, Torbalı Ticaret Meslek Lisesi'nin kendisine ait okul binası yapılması için çaba harcayacaklarını aktaran Zeybeker, "Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır' ilkesini düstur edinip, Türkiye genelinde okulumuzun adını duyurmak için çaba sarf etmek istiyoruz. Bu kapsamda, yerel seçimlerden sonra Milli Eğitim Bakanı ile görüşüp, yıllardır çilesini çektiğimiz okul sıkıntımızı dile getirip, göçebe hayatımıza son vereceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Torbalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title