Haberler

Tokat'ta Şehir İçi Toplu Ulaşım Masaya Yatırıldı

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, toplu taşımada iyileştirmelerin yapılması ve şikayet ve eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak titiz davrandıklarını belirtti.

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, toplu taşımada iyileştirmelerin yapılması ve şikayet ve eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak titiz davrandıklarını belirtti.

SS. 3 No'lu Tokat Şehir İçi Halk Otobüsleri ve SS 11 No'lu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Sosyal Tesisleri'nde Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Kelemci ve Ahmet Yaraş ile bir araya geldiler. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun talimatları doğrultusunda düzenlenen toplantıda şehir içi ulaşımı masaya yatırıldı. 20 yıldır Tokat'ta şehir içi ulaşımın özel sektör eliyle yapıldığını belirten Başkan Yardımcısı Kelemci, buna rağmen toplu taşımada iyileştirmelerin yapılması ve şikayet ve eksikliklerin giderilmesi için belediye olarak titiz davrandıklarını belirtti. Vatandaşa kötü muamelenin hiçbir haklı gerekçesi olmayacağını ve bu durumdan kooperatif yönetiminin de rahatsız olduğunun altını çizen Kelemci, "Şehir içinde 163 araçla günde otalama 2 bin vatandaş ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanıyor. 65 yaş üstü, özürlü vatandaşlar ile bazı kamu personeli ve medya mensuplarının faydalandığı 'Serbest Kart' ayrıcalığının bir takım sorunları doğurduğunu görüyoruz. Özellikle halk otobüsü şoförleriyle ilgili 153 şikayet hattımıza ve elektronik posta adreslerimize çok sayıda şikayet geliyor. Bu konuyla ilgili kooperatiflerimizin de rahatsızlıkları olduğunu ve bazı şoförlere cezai yaptırımlar uygulandığını biliyoruz. 2014 yılında 50 araca 9 bin 400 lira ceza kesilirken, bazı şoförlerin yolculara yönelik olumsuz davranışları da cezai işlemlere tabi oldu. Yolcuyu almadan devam ettiği için 7 gün işten uzaklaştırılanların yanı sıra, sefer zamanlarında geç veya erken kalmalarla ilgili de cezalar uygulandığını biliyoruz" dedi.

Şoförler ile yolcular arasında yaşanan sıkıntıları da gidermek için çalışmalar yapıldığına değinen Kelemci, otokontrol sistemi mutlaka oluşturulması gerektiğini kaydetti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüp Eroğlu Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title