Haberler

Tiffanny Tomato Bordo Spor Kadın Voleybol Takımı Elazığ Hipodromunda At Binip Stres Attı

Güncelleme:

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Tiffanny Tomato Bordo Spor kadın voleybol takımı, Elazığ Hipodrom Müdürlüğünü ziyaret ederek at binerek stres attı. Hipodrom Müdürü Mehmet Demirçelik, takımı ağırlamaktan mutlu olduklarını belirtirken, takım başkanı Filiz Kaya ise voleybol ve ata binme aktivitesini bir araya getiren etkinlik için Elazığ Hipodrom Müdürlüğüne teşekkür etti.

Tiffanny Tomato Bordo Spor kadın voleybol takımı, Elazığ Hipodrom Müdürlüğünde at binip stres attı.

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Tiffanny Tomato Bordo Spor kadın voleybol takımı, Elazığ Hipodrom Müdürlüğünü ziyaret etti. Önemli iki sporun bir araya geldiği etkinlikte sporcular at binerek stres attı. Elazığ Hipodrom Müdürü Mehmet Demirçelik, Tiffanny Tomato Bordo Spor kadın voleybol takımını hipodromda ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Demirçelik, "Hipodromumuz tüm vatandaşlarımıza açıktır. Elazığ'ımızın önemli takımlarından Tiffanny Tomato Bordo Spor kadın voleybol takımını da merkezimizde ağırladık. Spora ve sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Tiffanny Tomato Bordo Spor kadın voleybol takımı başkanı Filiz Kaya ise "Türkiye'de voleybol bir tutku haline geldi. Türk kültüründeki yeri yüzyıllar öncesine dayanan, Orta Asya'dan Anadolu'ya olan maceramızda yegane dostumuz olan atlar, harika bir sosyal zaman aktivitesidir. İşte bu tutku ve aktivite Elazığ'da bir araya geldi. Binicilik spor faaliyetinin yanı sıra, bu asil hayvanlar ile kurulan dostluklar, birçok kazanımın yanında insan hayatına yaşam boyu neşe katar. Bütün bu güzelliklerin yani voleybol ve ata binme aktivesini aynı karede buluşturan ve anlamlaştıran Elazığ Hipodrom Müdürlüğüne teşekkür ederiz" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hipodrom Voleybol Türkiye Elazığ Stres Spor Etkinlik Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title