Haberler

Tekirdağ: Arıcılar Hayrabolu'da Toplandı

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi'nde arıcılık ve ürünlerinin masaya yatırıldığı toplantı Belediye Parkı'nda geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi'nde arıcılık ve ürünlerinin masaya yatırıldığı toplantı Belediye Parkı'nda geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Tekirdağ Arıcılar Birliği tarafından organize edilen toplantıda Ayçiçeği Tavsiye Taban Fiyatı Birlik Merkez Başkanı Mustafa Sarıoğlu tarafından açıklandı. Sarıoğlu, bir teneke ayçiçeği balının 65 YTL'ye mal edildiğini, bu fiyattan aşağı bal satılmaması konusunda gezginci arıcıları uyararak, 2006 yılı ayçiçeği balı tavsiye taban fiyatının bir tenekesinin 70 YTL olarak açıklayarak, devletin vereceği 15 YTLlik destekle arıcıların bir teneke baldan 85 YTL gelir sağlayacaklarını belirterek, bu fiyatın üzerinde her satış yapmakta serbest olduklarını söyledi. Belediye Başkanı Şener Çelikayar, göreve geldikleri günden bu yana farklı projelerle çalıştıklarını, Hayrabolu'yu ayçiçeğiyle tanıtarak reklamını yaptıklarını, ayçiçeğinin bol olduğu ilçe merkezi ve köylerinde her yıl 15-20 bin arası arı sandığının konuşlandığını, bunun da Hayrabolu'nun ayçiçeğine verdiği değerin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Toplantıya Belediye Başkanı Şener Çelikayar, Tekirdağ Arıcılar Birliği Başkanı Şakir Ada, Edirne Arıcılar Birliği Başkanı Erdoğan Altınok, Balıkesir Arıcılar Birliği Başkanı Nail Akça, Çanakkale Arıcılar Birliği Başkanı Cahit İleri, Aydın Arıcılar Birliği Başkanı Kadir Kılıç, Bursa Arıcılar Birliği Başkanı Selami Seçkin ve Hayrabolu'da ayçiçeği balına gelen gezginci arıcılar katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title