Haberler

Ted Şanlıurfa Kolejinde Erken Kayıt Avantajı

Türk Eğitim Derneğinin 88 yıllık tecrübesi ve yenilikçi eğitim-öğretim anlayışını bu yıl Şanlıurfa’ya taşıyan TED Koleji, eğitim ordusuna eklenecek yeni neferler için erken kayıt avantajları sunuyor.

Türk Eğitim Derneğinin 88 yıllık tecrübesi ve yenilikçi eğitim-öğretim anlayışını bu yıl Şanlıurfa'ya taşıyan TED Koleji, eğitim ordusuna eklenecek yeni neferler için erken kayıt avantajları sunuyor.

Sınav ve tanıtım etkinliği 5 Mart'ta

Cumhuriyet değerlerine bağlı, bilimle büyüyen, eğitimli ve donanımlı bireyler yetiştirme hedefiyle çıktığı yolda hızla ilerleyen TED Kolejine 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için okul öncesi, ilkokul ve ortaokul düzeyinde öğrenci kabul edilecek. Bu kapsamda, 5 Mart 2017 Pazar günü 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflar için okula kabul sınavı yapılacak. Aynı gün aday öğrencilerin velileri, okulun konferans salonundaki bilgilendirme toplantısında, TED ayrıcalıkları ile tanışma fırsatı bulacak. Ayrıca, sınavda başarılı olan öğrencilere, TED Şanlıurfa Koleji tarafından belli oranlarda burs imkanı sağlanacak.

Bölgenin en büyük kampüsü

TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, kentte TED meşalesini yakan okulun, bireysel farklılıkları önemseyen çağdaş eğitim anlayışıyla kısa sürede bölgede farkını ortaya koyduğunu söyledi. Okulun, bölgenin modern teknolojiyle donatılmış en büyük kampüsüne sahip olduğunu belirten Şamat, "Medeniyetin beşiği bu topraklar, TED Kolejinin yeşerttiği filizlerle eğitimde başarı çıtasını her geçen yıl daha da yukarılara taşıyacak" dedi.

"TED'li olmak artık hayal değil" diyen Şamat, çocuklarının geleceğini önemseyen tüm velileri, TED Şanlıurfa Koleji hakkında bilgi edinmek için 5 Mart'taki tanıtım etkinliği ile okula beklediklerini kaydetti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title