Haberler

Tavşanlı'da Renkli Uçurtma Şenliği

Güncelleme:

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen Uçurtma Şenliği'ne yüzlerce kişi katıldı. Moymul Ovası'nda gerçekleştirilen şenlikte gökyüzü renklenirken, Tavşanlı Doğa Sporları Kulübü Başkanı Yavuz Doğanay, etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Doğa Sporları Kulübü tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliğine yüzlerce kişi uçurtmaları ile katıldı. Moymul Ovası'nda gerçekleştirilen şenlikte gökyüzü rengarenk uçurtmalarla doldu.

Tavşanlı Doğa Sporları Kulübü Başkanı Yavuz Doğanay, kulübün kuruluş gayesinden bahsederek yaptıkları etkinliklerin önümüzdeki günlerde farklı alanlarda da gerçekleştirileceğini vurguladı.

Doğanay, "Yapılan etkinlikler ile insanları doğa ile barışık halde doğa ile bütünleştirmek amacımız doğrultusunda çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Doğa yürüyüşleri, kampçılık, dağcılık gibi, uçurtma şenliği gibi aktiviteler yapan bir kulübüz. Bugün de Moymul Ovası'nda daha önceki yıllarda yaptığımız gibi uçurtma şenliği yapıyoruz. Görüyoruz ki insanlar uçurtmayı da bahane ederek toprağa dokunabilmesi, toprağa basabilmesi kendileri açısından çok mutluluk verici. Önümüzdeki günlerde bu ve benzeri aktiviteleri tekrar tekrar yapmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızdan bu gibi aktivitelerden haberdar olmaları için Tavşanlı Doğa Sporları Kulübümüze ait internet hesaplarımızdan bizleri takip etmelerini bekliyoruz" diyerek katılan herkese teşekkür etti.

Şenliğe katılan vatandaşlar da uçurtma uçurmanın keyfini çıkararak güzel bir gün geçirdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uçurtma Şenliği Tavşanlı Kütahya Doğa Etkinlik Yerel Spor Güncel Haberler

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title