Haberler

Taksim Meydanı'nda Süpermen Kostümlü Şeker Dağıtan Adam Çocukların İlgi Odağı Oldu

Güncelleme:

Ramazan Bayramı tatili sırasında Taksim Meydanı'nda Süpermen kostümü giyen Şerif Macit, çocuklara oyuncaklar, balonlar ve şekerler dağıtarak büyük ilgi gördü.

Ramazan Bayramı ülkenin her yanında kutlanırken Taksim Meydanı'nda Süpermen kostümü ile şeker dağıtan bir adam çocukların ilgi odağı oldu. "Bayram demek çocuklar demek, ben de bugün çocukları mutlu etmek istedim" diyen Şerif Macit, arabasının her yanını balonlar, oyuncaklar ve şekerlemelerle donatarak çocuklara dağıttı.

Ramazan Bayramı tatili devam ederken ülkenin her yanında yürek ısıtan anlar yaşandı. Bunlardan biri de oyuncaklar, balonlar ve şekerlerle kapladığı arabası ile Taksim Meydanı'nda çocuklara çikolata ve şeker dağıtan Şerif Macit'in girişimi oldu. Arabasının her yanını süslemeler, balonlar, şeker ve çikolatalarla donatıp çocuklar ve gençlerle buluşan Şerif Macit, çocukların ve ailelerin ilgi odağı oldu. Park halindeki şeker kaplı arabayı ve Süpermen'i gören çocuklar heyecanla arabaya yaklaşarak çikolata ve şekerlerden paylarına düşeni aldılar.

Bayramların en çok çocukları mutlu etmek olduğunu dile getiren Şerif Macit, "Bayram demek çocuklar demek, mutluluk ve özlem demek. Hepimiz çocukluğumuzu özlüyoruz. En mutlu olduğumuz dönemler çocukluğumuz. Ben de hem kendim mutlu olmak hem de çocukları mutlu etmek istedim. İnsanlar çok mutlu oldular, ben de tüm günümü boşuna harcamadığımı anlamış oldum. Çok uğraştım ama değdiğini gördüm. Bayramın verdiği mutluluğun üzerine mutluluk eklemekti niyetim" şeklinde konuştu.

Şeker ve çikolata kaplı arabaya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar aynı zamanda Süpermen kostümü ile çocukları eğlendiren Şerif Macit ile de fotoğraf çekildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Taksim Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title