Haberler

Tabip Odasında Devir-Teslim Töreni Yapıldı

Güncelleme:

Mersin Tabip Odası Başkanı seçilen Dr. Ful Uğurhan, yapılan devir-teslim töreninde Dr. Galip Kırıcı'dan resmen görevi aldı.

Yapılan Genel Kurul sonrasında Mersin Tabip Odası Başkanı seçilen Dr. Ful Uğurhan, yapılan devir-teslim töreninde Dr. Galip Kırıcı'dan resmen görevi aldı.

26-27 Nisan tarihlerinde yapılan Genel Kurul sonrası Başkanlığa seçilen Uğurhan ve yeni yönetim resmen göreve başladı. Tabip Odası'nda yapılan devir-teslim töreninde eski Başkan Dr. Galip Kırıcı'dan görevi teslim alan Uğurhan, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. 2 yıl görev yapacak olan yeni yönetimi oluşturduklarını belirten Uğurhan, "Tabip Odamız son dönemlerde çok ciddi adımların atıldığı Sağlıkta Dönüşüm politikalarına karşı uzun soluklu bir mücadele başlatmıştır. Sağlığın ticarileştirilmesine, hekimlerin ve diğer sağlık çalışanlarının iş güvencesiz, kadrosuz ve yoksulluk sınırının altında ücretlendirme politikalarına karşı mücadele ederek, hekimlere ve diğer sağlık çalışanlarına iş güvenceli, kadrolu, emekliliğe yansıyan, yaşanabilir bir temel ücretlendirme ve herkese eşit, ücretsiz, nitelikli, ulaşılabilir bir sağlık hizmetini hedeflemiştir. Önümüzdeki 2 yıllık dönemde de aynı hedef için mücadelesine devem edecektir. Yeni yönetimimizle en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz " dedi.

Eski Başkan Galip Kırıcı ise 2 yıllık görev sürelerinde çok önemli çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, "2 yıl hakikaten çok yoğun çalışmalarımız oldu. Biz göreve başladıktan sonra arkadaşlarla hemen görev dağılımı yaparak çalışmalara başlamıştık. Ben ilk göreve başladığım gün 2 yıl bu görevi yapıp, bırakacağım demiştim ve bugün bunu yaptım. Ancak şimdi başkanlık görevinden ayrılırken gözüm hiç arkada kalmayacak. Çünkü yerimize gelen yeni yönetim gerçekten çalışkan arkadaşlarımızdan oluşuyor. 2 yıl boyunca bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yeni arkadaşlara da bundan sonraki süreçte başarılı çalışmalar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kırıcı, Ful Uğurhan'a çiçek verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title