Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinin başında gelen Şanlıurfa'da, "Tarımda İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayı" düzenlenecek.

Türkiye'nin önemli hububat merkezlerinin başında gelen Şanlıurfa'da, "Tarımda İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayı" düzenlenecek.

Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile çok sayıda kurum ve akademisyenin destek verdiği çalıştay, yarın gerçekleştirilecek.

Harran Üniversitesi Tarımda İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde organize edilen çalıştayda akademisyenler, dünyada ve Türkiye'de tarımın geleceği ile ve bu sektörde çalışanlarda görülen hastalıklara ilişkin bilgilendirme yapacak.

Çalıştay, katılımcıların oluşturulacak 11 grup halinde sektöre ilişkin çalışmalar yapıp sonuçlarını paylaşmalarının ardından sona erecek.

Voleybol turnuvası düzenlenecek

Şanlıurfa'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlenecek.

Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akar, yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı adına yakışır bir etkinlikle kutlamak istediklerini belirterek, kamu kurumlarının katılımıyla turnuva yapılmasının planlandığını söyledi.

Sportif faaliyetlerle vatandaşları kaynaştırmayı hedeflediklerini belirten Akar, "Bu yolla müsabakalara katılacak olan kurumlarımıza şimdiden teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Akar, 27 Nisan'da başlayacak turnuvaya müracaatların 4 Mayıs'ta sona ereceğini vurgulayarak, ilgililerin detaylı bilgileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden öğrenebileceğini duyurdu.

Kaynak: AA / Yerel

Sağlık Bakanlığı Mehmet Akar Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title