Haberler

Şahinbey'de 20 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Şahinbey Belediyesi tarafından oluşturulan Çanakkale 100. Yıl Hatıra Ormanı'na 20 bin .

Şahinbey Belediyesi tarafından oluşturulan Çanakkale 100. Yıl Hatıra Ormanı'na 20 bin .fidan dikimi gerçekleştirildi.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, mülkiyeti Şahinbey Belediyesi'ne ait olan 610 bin metrekare alan ağaçlandırıldı.

Çanakkale 100. yıl Hatıra Ormanı ismi verilen alana yapılan törenle 20 bin fidan dikimi gerçekleştirildi.

Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldikleri günden bu yana parklaşma ve yeşil alan çalışmalarına önem verdiklerini belirtti.

Fidan dikmenin önemine değinen Tahmazoğlu şunları kaydetti:

"Burayı meclis kararı ile orman alanı olarak belirledik. Biz ağaç dikmeyi çok önemsiyoruz. Çünkü peygamberimiz (s.a.v) "Elinizdeki fidanı kıyamet kopacağını bilseniz bile dikiniz" diyor.

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın ise, kamu kurum ve kuruluşlarının yeşil alana yaptığı katkıların her geçen gün arttığını, belediye tarafından ormanlık alan ilan edilen bölgenin kısa sürede şehre nefes aldıracak önemli orman olacağını söyledi.

Orman İşletme Müdürü Köksal Kaya'da, arazinin orman alanı olarak tahsis edilmesi nedeniyle Şahinbey Belediyesi'ne ve Tahmazoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilerle birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title