Haberler

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep'in Kurtuluş'unun 102'nci yıl dönümünde spor etkinlikleri düzenledi

Güncelleme:

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde spor etkinlikleri düzenledi. Okçuluk, Dart, Masa Tenisi ve E Spor Turnuvaları düzenlenen etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep'in Kurtuluş'unun 102'nci yıl dönümünde spor etkinlikleri düzenledi.

Şahinbey Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi, Şahinbey Geleneksel Spor Merkezi, Akkent Spor Köyü ve YeşilVadi Millet Bahçesi'nde Okçuluk, Dart, Masa Tenisi ve E Spor Turnuvaları düzenledi. Düzenlenen müsabakalara öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, dereceye giren sporculara madalyaların yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

"Bu topraklar kolay kazanılmadı"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatan topraklarının kolay kazanılmadığını gençlere düzenledikleri etkinliklerle aktardıklarını belirterek, "Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı etkinlikleri çerçevesinde spor faaliyetleri düzenledik. Gençlerimiz spor yaparak, şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunu 102. Yılında bir araya geldiler. Çeşitli müsabakalarla yapılan etkinliklerde amaç gençleri bir araya getirerek sosyalleşmesini sağlamaktı. Müsabakalar sonrasında gençlerimize madalyaların yanı sıra çeşitli hediyeler verildi. Bundan 102 yıl önce bu toprakları vatan kılmak adına kanlarını, canlarını seve seve vererek bize bu vatanı emanet eden atalarımızı rahmet, minnet, şükranla anıyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Şahinbey Spor Turnuva Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title