Haberler

S Plaka, Haziran Ayı İtibariyle Mecburi Hale Gelecek

Yozgat’ta öğrenci ve personel taşımacılığı yapan servis araçlarına getirilen S plaka takma zorunluluğu, 2017 yılının Haziran ayına kadar mecburi hale gelecek.

Yozgat'ta öğrenci ve personel taşımacılığı yapan servis araçlarına getirilen S plaka takma zorunluluğu, 2017 yılının Haziran ayına kadar mecburi hale gelecek. Aksi takdirde servis şoförlerine cezai işlem uygulanacak.

Yozgat Belediyesi tarafından Ağustos ayında ihalesi yapılan ve 125 şoför esnafına verilen S plaka takma zorunluluğu, 2017 yılının Haziran ayına kadar mecburi hale getirilecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, "Yozgat Belediyesi tarafından Haziran ayında ihalesi yapılan S plaka yani personel ve öğrenci taşıma ile ilgili ihalesini yapmış olduğumuz araçların plakalarını artık 2017 yılının Haziran ayına kadar takılmasını zorunlu kılacağız. Bununla ilgili Ocak ayı itibariyle S plaka takmayan sürücülere tebligatlarını da yapmaya başlayacağız" dedi.

Son zamanlarda alınan şikayetleri dile getiren Akgün, "Uygulamadaki gerekçelerimizden bir tanesi, Yozgat merkezde öğrenci ve personel taşımacılığı yapan araçların biraz daha disiplinize edilmesi. Son zamanlarda almış olduğumuz bazı şikayetler var. Bu şikayetlerde araç kapasitesini aşan öğrenci taşımacılığı yapılıyor yönünde. Bu konuyla ilgili ekiplerimiz denetimlerini artırdı ve S plaka zorunluluğu getirildi. Onların kontrolleri yapılacak ve ciddi manada gerekli cezai işlemler uygulanacak. Vatandaşlarımızın çocukları daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde okuldan eve eden okula taşınması sağlanacak" şeklinde konuştu.

2017 yılının Haziran ayına kadar servis şoförlerinin S plakalarını takmaları gerektiğine işaret eden Akgün, "İhalesini yaptığımız günden itibaren S plakasını takan araçlarımız çoğunlukta, takmayanlar için bir zorunluluk getirilecek. 125 adet S plakalı araç sürücümüz bulunuyor. Bunlardan yaklaşık 80 civarında aracımız S plakasını taktırdı. Kalan şoförlerimizle ilgili tebligat sürecine de Ocak ayı itibariyle başlayacağız" açıklamalarına yer verdi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Belediyesi Ahmet Akgün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title