Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Ramazan Bayramı sevincinin, şehit aileleri, gaziler, huzurevinde kalan yaşlılar ve yetiştirme yurtlarında kalan çocuklarla paylaşılması çağrısı yaptı.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Ramazan Bayramı sevincinin, şehit aileleri, gaziler, huzurevinde kalan yaşlılar ve yetiştirme yurtlarında kalan çocuklarla paylaşılması çağrısı yaptı.

Ayyıldız, yayımladığı bayram mesajında, birlik ve beraberliğin, dostluk ve barış ortamının güçlendirilmesi için bayramların önemli vesileler olduklarını belirtti.

Türkiye'nin daha güzel günlere ancak sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularının hakim kılınması ile ulaşabileceğin işaret eden Ayyıldız, "Aydınlı hemşerilerimin bayram gününde fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı, huzurevinde barınan yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarında kalan yavrularımızı yalnız bırakmayacaklarına yürekten inanıyorum. Çünkü onlara bu hayatta yalnız olmadıklarını hissettirmek, anne, baba ya da çocuk sevgisini tekrar ve bayram sıcaklığında yaşatmak hepimiz için bir insanlık görevidir" ifadelerini kullandı.

-Çerçioğlu'nun mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da mesajında, Ramazan Bayramı'ndaki toplumsal dayanışma ve paylaşımın tüm yıla yayılması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ortak duygu ve düşüncelerimizin en üst seviyede yaşandığı bayram günlerinin hümanist ve hoşgörülü ruhunu yılın birkaç günü ile sınırlı tutmayarak toplumsal hayatımızın tüm evrelerinde yaşayabilmemiz bizlere çok önemli kazanımlar sağlayacak, pekçok toplumsal sorunumuz daha kolay çözülecektir"

-Rektör Birincioğlu'nun mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımlayan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ise, toplumları saygı, sevgi ve huzur içinde yaşatabilecek en önemli unsurun manevi değerler olduğuna dikkat çekerek, "Birlikteliğin ve dayanışmanın toplumsal bir mutluluğa dönüştüğü, kültürümüzün önemli bir parçası olan ve bizi biz yapan bayramlar, maneviyatımızı güçlendiren, kardeşliğin ve sevginin paylaşımına aracılık eden, insanları ortak duygularda buluşturan özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Aydın'lı hemşehrilerimin, üniversite camiamızın ve tüm Müslüman'ların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlar, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar dilerim" ifadelerini kullandı. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Erol Ayyıldız Aydınlı Türkiye Yerel Haberler

title