Haberler

Özel Şehzade Mehmet Koleji Güreşte Türkiye Şampiyonu

Türkiye Güreş Federasyonu Organizasyonu ile Gerçekleştirilen Özel Okullar Grekoromen Şampiyonasında Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji Türkiye Şampiyonu Oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu organizasyonu ile gerçekleştirilen özel okullar grekoromen şampiyonasında Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji Türkiye şampiyonu oldu.

Güreşte aldığı başarılı sonuçlar ve güreş milli takımına kazandırdığı öğrencilerle adını duyuran Özel Şehzade Mehmet Koleji şimdi de Karşıyaka Yamanlar Koleji'nde düzenlenen turnuvada grekoromende Türkiye şampiyonu oldu. 27 Kolejden 210 sporcunun katıldığı şampiyonada takım halinde Özel Şehzade Mehmet Koleji Türkiye birincisi, Ankara Aziziyi Koleji ikinci ve Karşıyaka Yamanlar Koleji üçüncü oldular.

Özel Şehzade Mehmet Koleji Güreş Antrenörü Behcet Karaca, "Disiplinli çalışmalarımızın ürünlerini topluyoruz. Türkiye şampiyonu olduğumuz için cok sevinçliyim. Ülkemizdeki birçok özel okulda çok sayıda milli güreşçi burslu olarak eğitimlerini sürdürmektedir. Ata sporumuz güreşi kolej sporu olarak görmek beni mutlu etmektedir. Şampiyonluğa ulaşmamızda bizlere her türlü desteği veren ve burada da bizleri yalnız bırakmayan okul müdürümüz Giray Kara'ya çok teşekkür ediyorum"dedi.

Okul müdürü Giray Kara ise, "Okulumuz Özel Şehzade Mehmet Koleji hem spor da hem de eğitimde marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Bugün güreşcilerimiz Türkiye şampiyonu oldular. Öğrencilerimi ve güreş antrenörümüzü tebrik ediyorum." diye konuştu.

(ÖA) 17.03.2008 16:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title