Haberler

Osmaniye'de geceden başlayan sağanak yağış olumsuzluklara neden oldu

Güncelleme:

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde gece saatlerinde etkili olan kuvvetli yağış sonucunda su birikintileri oluştu ve suyun debisi arttı. Yağış nedeniyle bazı mahallelerde ulaşım aksadı ve evler zarar gördü. Ayrıca, Deliçay Deresi'ne düşen bir köpek kurtarılamadı.

Osmaniye'de geceden başlayan sağanak yağış olumsuzluklara neden oldu

OSMANİYE - Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde gece saatlerinde etkili olmaya başlayan kuvvetli yağış sonrası su birikintileri oluştu, Sabun Çayı ve Deliçay Dere'sinde suyun debisi arttı.

Düziçi ilçesinde gece saatlerinde başlayan sağanak şiddetini artırdı. Bazı mahalle ve yollarda oluşan su birikintileri, vatandaşların ulaşımının aksamasına neden oldu.

Her yağan yağmurda mahallelerinin tek girişinin kapandığını söyleyen Ahmet Çevik, "Biz her yağmur yağdığında mağdur oluyoruz bu çekilmiş hali geceden yağan sağanak yağışla birlikte burası göl olmuştu. Çevreyolunda birikin suda bu alana doluyor. Biz burada 9 haneyiz mahallenin tek girişi burası maalesef sabah servis geldi giremedi biz çocuklarımızı okula gönderemedik evde kaldılar. Benim evimin bodrum katına su doldu her yağmurda evimiz zarar görüyor yetkililerden yardım bekliyoruz. 'dedi.

Öte yandan yaz aylarında kuruyan, Sabun Çayı ve Deliçay Dere'sinde suyun debisi arttı.

Deliçay Deresine düştüğü tahmin edilen köpeği gören vatandaşların ihbarı üzerine Düziçi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kurtarma çalışması yaptı. Su seviyesinin düşük olduğu yerden merdivenle inmeye çalışan görevlileri gören köpek hızla olay yerinden uzaklaşırken kurtarma operasyonu başarısız oldu o anlar vatandaşların cep telefonlarına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmaniye Ulaşım İtfaiye Hava Durumu Doğal Afetler Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title