Haberler

Olimposgaz'da İç Tesisat Toplantısı

Olimposgaz yetkili iç tesisat firmaları ile '2012 Yılsonu Değerlendirme ve Teknik Bilgilendirme Toplantısı', Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'nde yapıldı.

Olimposgaz yetkili iç tesisat firmaları ile '2012 Yılsonu Değerlendirme ve Teknik Bilgilendirme Toplantısı', Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'nde yapıldı.

Toplam 46 iç tesisat firmasının katıldığı toplantıda, başta Olimposgaz Genel Müdürü Hüseyin Işık Deniş, Energaz Müşteri Hizmetleri Koordinatörü Kadir Pekdaş olmak üzere Doğal Gaz Dağıtım Şirketi'nin tüm yöneticileri hazır bulundu.

Genel Müdür H.Işık Deniş yaptığı konuşmada, Antalya'daki ilk toplantısının, doğal gaz çalışmalarına destek veren MMO çatısı altında yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Olimposgaz'ın kentin doğal gaz alt yapısını hazırlarken, yetkili iç tesisat firmalarının da konutların, binaların alt yapısını hazırladığına dikkat çeken H. Işık Deniş, "Kentin değerini artırma noktasında birlikte önemli hizmetler veriyoruz. Mevcut iş ve çözüm ortaklığımız daha da büyüyerek kentin ekonomisine önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

Devam eden yatırımlar konusunda da açıklama yapan Deniş, Kepez ve Konyaaltı bölgesinde şebeke yapımıyla birlikte doğal gaz tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarının da aralıksız sürdürüldüğünü söyledi. Vatandaşlara abonelik ve iç tesisat işlemleri konusunda yanlış bilgi verilmemesi ve abone taleplerinin artırılması gerektiğini vurgulayan H. Işık Deniş, firmalara doğal gazla ilgili her türlü teknik bilgi ve destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Energaz Müşteri Hizmetleri Koordinatörü Makine Mühendisi Kadir Pekdaş ise,

abonelik ve iç tesisat süreciyle ilgili ayrıntılı bilgi verirken, 4646 sayılı Doğal Gaz Piyasası Kanunu'nda iç tesisat firmalarına uygulanacak cezai işlemler hakkında yeni düzenlemeler getirileceğini söyledi. Uygulamada Doğal Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği hükümlerinin geçerli olduğunu belirten Pekdaş, "Sadece Olimposgaz tarafından yetki belgesi verilen iç tesisat firmalarının tesisat dönüşümü yapabileceklerini, belgesi olmayan firmalar tarafından kurulan tesisatlara gaz verme yükümlülüklerinin bulunmadığını" kaydetti.

Belgesiz firmalarca yapılan kaçak tesisatların tutanakla tespit edilerek EPDK'ya bildirileceğini belirten Pekdaş, sertifikasız firmaların tespiti ya da kayıt altına girmesi konusunda yetkili firmaları göreve çağırdı.

Abonelik ve iç tesisat sürecinin birbirini takip eden işlemler olduğunu vurgulayan Müşteri Hizmetleri Koordinatörü Kadir Pekdaş, doğal gaz alt yapısı tamamlanan bölgelerde ve Olimposgaz Bağlantı Anlaşması yapılmış konutlarda,

tesisat dönüşümü yapılması gerektiğini söyledi. Pekdaş, abonelik süreci tamamlanmamış ve tesisat projesi onaylanmamış imalatlar nedeniyle vatandaşların zor durumda kalabileceği uyarısında bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title