Haberler

Öğrencilerin Yarınları İçin Güç Birliği

Manisa’nın Kula ilçesindeki üç lisenin 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak LYS Motivasyon Semineri düzenlendi.

Manisa'nın Kula ilçesindeki üç lisenin 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak LYS Motivasyon Semineri düzenlendi.

Kula ilçesinde eğitim öğretime devam eden Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi'nin ortak organizasyonu ile 12. sınıf öğrencilerine yönelik LYS Motivasyon Semineri düzenledi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Siyaset Bilimi Uzmanı ve aynı zamanda ELGİNKAN Vakfı üyesi Ozan Erdem öğrencilere LYS öncesinde bütün gücün öğrencilerde olduğunu, hatayı hiçbir yerde aramamaları gerektiğini belirtti. İnsanoğlunun sınırları olmayan tek canlı olduğunu belirten Erdem, öğrencilere, inandıkları yolda yürürken kendilerine engel olan şeylerden bir bir kurtulmaları gerektiğini anlattı. Öğrencilerden ne yapacaklarsa en iyisini yapmalarını isteyen Erdem, 'Ya İstanbul'u alırım, ya İstanbul beni alır.', 'Ya istiklal, ya ölüm.' gibi şifrelerden yola çıkarak Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)in kendisine vaat edilen tüm şeylere rağmen 'Sağ elime Güneşi, sol elime Ay'ı verseler davamdan yine dönmem.' kararlılığını hayatlarının her döneminde uygulamaları gerektiğini belirtti.

Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdullah Akkaya, Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Adem Sümen ve Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Gedik ortak olarak yaptıkları açıklamalarda Kula İlçesinde eğitim adına eksik olan ne varsa birlikte çalışarak eksiklerin tamamlanacağı mesajını vererek, kendilerine bu yolda destek olan Kaymakam Murat Güven'e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan'a ve Semineri başarı ile sunan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ozan Erdem'e çok teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title