Haberler

Müftü Öztürkçü'den, Başkan Kutlu'ya Ziyaret

Güncelleme:

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu makamında ziyaret etti.

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu makamında ziyaret etti.

Müftü Öztürkçü, 30 Mart seçimlerinde Adıyaman Belediye Başkanı seçilen Hüsrev Kutluy'u hem tebrik etmek amacıyla, hem de Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ziyaret ettiğini belirtti. Öztürkçü, "Kutlu Doğum Haftası programı 13 Nisan Pazar günü saat 14.00'te Samsat ilçemizde bulunan Sahabe Safvan bin Muattal hazretleri türbesinde başlayacak. Sayın Başkanımıza programla ilgili davetiye verdik. Kendisini aramızda görmek istiyoruz. Programda ilahiler okunarak, hafızlarımız tarafından Kur'an-ı Kerim ziyafeti sunulacak. Ayrıca il genelinde Kutlu Doğum'un amacına uygun bir şekilde kutlanması için Müftülük olarak hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bütün Adıyamanlı vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyoruz" dedi.

Ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, İl Müftülüğü tarafından Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin Adıyaman için çok önemli olduğunu kaydederek, Müftülük ve tüm Adıyaman halkının Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüsrev Kutlu Adıyaman Samsat Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title