Haberler

Milletvekili Fırat'tan Eğitim Öğretim Yılsonu Mesajı

Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, 2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle mesaj yayımladı.

Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, 2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle mesaj yayımladı.

Özveriyle ve başarıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılının tamamlandığını belirten Milletvekili Salih Fırat, "Öğrenmeye, öğretmeye ve kendini yenilemeye açık bir meşale olan öğretmenlerimizin ve geleceğimizin güvencesi olan öğrencilerimizin yıl boyunca göstermiş oldukları gayretin karşılık bulduğu gündür bugün. Ancak her bitiş yeni başlangıçları da beraberinde getirir. Başlangıçlar, başarıya atılan en sağlam temellerdir ve bu temellerin sahibi ise geleceğin mimarı öğrencilerimizdir.

Geleceğin sahibi öğrencilerimizi ve çocuklarımızın daha iyi yetişmesini sağlayan saygıdeğer velilerimizi, özverili bir bilinçle geleceğimizi işleyen öğretmenlerimizi, il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticilerimizi, okul müdürü ve müdür yardımcılarımızı ve milli eğitim camiamızın her kademesinde duyarlılıkla çalışmalarını sürdüren çalışanlarımızı, yıl boyunca göstermiş oldukları gayret ve çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirecekleri verimli tatiller diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye ifade kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Fırat Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title