Haberler

Manisa: Öğrenciler Sınıflarını Boyadı

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ndeki Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi'nin Öğrencileri, Okulun Tüm Sınıflarını Hafta Sonlarında ve Ders Bitiminde Yaptıkları Çalışmalarla Kendi İstedikleri Renklere Boyadı.

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ndeki Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi'nin öğrencileri, okulun tüm sınıflarını hafta sonlarında ve ders bitiminde yaptıkları çalışmalarla kendi istedikleri renklere boyadı.

Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi'nin öğrencileri, harçlıklarından ayırdıkları parayla okulun tüm sınıflarını kendi istedikleri renklere boyadı. Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi'nin 11 L sınıfı öğrencileri, aralarında karar alarak sınıflarını boyamaya karar verdi. Konuyu Okul Müdürü Osman Turan Aydın'a ileten ve olumlu cevap alan öğrenciler, sınıflarını boyadı. 11 L sınıfını gören okulun diğer öğrencileri de hafta sonlarında ve derslerinden arta kalan zamanlarda sınıflarını yağlı boya ile istedikleri renklere boyamaya başladı.

Öğrencilerin isteğini yerinde bulan Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi Müdürü Osman Turan Aydın, öğrenciler arasındaki dayanışmanın ve isteğin sevindirici olduğunu belirterek, "Okulumuzda 31 öğretmen görev yapmaktadır. 19 sınıfımızda 508 öğrenci eğitim ve öğretim görmektedir. Okulumuzun 11 L sınıfı öğrencileri, bir hafta önce gelerek, sınıflarına kendi harçlıklarından ayırdıkları parayla boya alacaklarını ve boyamayı kendilerinin yapacaklarını belirtti. Öğrencilerin arzularını kırmadım ve çalışmalara başladılar. Boyama işlemini gören diğer sınıftaki öğrenciler de isteklendi ve her sınıf öğrencileri, tüm boya ve malzemeleri harçlıklarından alarak sınıfları istedikleri renklere boyadı. Çalışmalar, hafta sonu ve ders saatleri dışında sınıfın rehber öğretmenleri gözetiminde tamamlandı. Gerçekten çok güzel oldu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title