Haberler

Manisa Amerikan Kültür Kolejinden Teog'da Başarılı Öğrencilere Tam Not

Manisa Amerikan Kültür Kolejinden yapılan açıklamada, TEOG yerleştirme esas puanlarına göre okullarını tercih edecek olan öğrencilere yüzde 50’den yüzde 70’e kadar başarı bursu imkanı sağlanacağı açıklandı.

Manisa Amerikan Kültür Kolejinden yapılan açıklamada, TEOG yerleştirme esas puanlarına göre okullarını tercih edecek olan öğrencilere yüzde 50'den yüzde 70'e kadar başarı bursu imkanı sağlanacağı açıklandı.

Manisa Amerikan Kültür Koleji 2015-2016 eğitim-öğretim yılı için TEOG'da yerleştirme esas puanına göre Anadolu ve Fen Lisesi olmak üzere öğrencilere, 350-400 puan aralığı yüzde 50, 400-450 puan aralığı yüzde 60, 450-500 Puan aralığı yüzde 70 oranlarında başarı bursu sağlayacağını duyurdu.

Yurtdışında eğitim konusunda başarılarını kanıtlamış ülkelerin eğitim müfredatına uygun olan Dual Skills Diploma in English programı ile eğitim veren Manisa Amerikan Kültür Kolejini tercih eden öğrenciler bu sayede çift diploma alabilme hakkı da kazanıyorlar.

Avrupa Konseyi'nden onaylı Avrupa Dil Portfolyosunu vermeye Manisa'da tek yetkili kurum olan Amerikan Kültür Koleji, Bilingual eğitim yapılanmasıyla ders içerisinde iki öğretmenli model ile öğrencilerin İngilizceyi severek ve günlük hayatın akışı içerisinde öğrenmelerine de olanak sağlıyor.

Amerikan Kültür Koleji Lisesi bünyesinde öğrenciler, yönetici ve liderlik programları, kariyer planlama ve meslek eğitim programları, üniversiteye erken hazırlık programlarıyla büyük bir ayrıcalık elde ederlerken, öğrenciler her alanda kendilerini yetiştirme imkanına sahip oluyorlar.

Üniversiteye hazırlık sürecinde sadece test odaklı değil; yorumlama gücü yüksek, kendini yazılı ve sözlü ifade edebilme yetisine sahip gençler yetiştirmeyi hedefleyen Manisa Amerikan Kültür Kolejinden yapılan açıklamada, TEOG'da yerleştirme esas puanlarına göre başarı bursu indiriminden yararlanmak isteyen tüm veli ve öğrencileri merkezdeki ofislerine bekledikleri bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title